Jump to content

Lastiklerim Sonunda Değişti

Guest helin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Akadaşlar arabamı bu sabah maslak evo ya servıse verdım lastı jant sorununu gorustum cozumler pek ıc acıcı degıl mısal jant ıceten kesılecek ıkıncı secenek lastık degısecek 3 kaporta ıce bukulecek camurluk alt kısmı yanı dolayısıyla cozum olmadı suana 10.000 bakımı yapılıyor araca sevıstekı bır usta su lasıtıklerın degısırse sorun kalmayabılır dedı benım suankı lastıklerım 225/45/17 ıdı 215/45/17 alırsan senın sorunun cozulur dedı 205 alırsan soyle sorun olur dedı jant korunmaz kalıdırımdan bende sımdılık araba fazla yolcu almadan bır sure ıdare edecegım daha sonra yenı lastık alacagım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

9

• Mücahit

6

• serkanbjk

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

wof dostum baştan lastik ölçünü sölesene, gerçi ben tahmin ettim ama bukadar beklemiyodum, 225 lastik yakıt tük, ateşler max yapar, sen azcık küçült onları, ama çamurluk ezdirmek öle acayip bi uygulama değil eğer kısa vadede lastik işine girmem diosan ezdir çamurluğu gitsin 225 lastikte arkadan çok şekil durur ha:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

EVET arabayı suan kı lastıklerle yolldan gecen bakıyor cok dıkkat cekıyor jantlarda krom her gecen bır ıncelıyor yanı ama bu nazara sebep oluyor ıste neyse sene sonunda lastıkları bır ebat kucultmeyı dusunuyorum sımdılık boyle ıdare edecegım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam

ben tavsiye istiyorum mazda 3 var jant ve lastik alacam ne dersiniz

birader aracta sorun yasama ıstemıyorsan 205/45 gecem olcude r17 alırsan yakıt tuketımın artyor ona gore kesene ve zevkıne uygun her jantı alabılırsın
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...