Jump to content

Mazda Kampanyalı Araçlar

sifiraracal

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar Mehmet bey;

Örnekle anlatıyım;

Sifiraracal.com'da almayı düşündüğünüz 0 km Mazda 3 için fiyat teklifi almak istiyorsunuz. Biz talebinizi sizin adınıza üyemiz olan tüm Mazda bayilerine iletiyoruz. Mazda bayileri satış temsilcileri aracılığıyla istediğiniz araç için size verebilecekleri en uygun fiyatı 3 iş günü içerisinde üye panelinize gönderiyorlar. Aynı zamanda girmiş olduğunuz iletişim bilgilerinden tarafınıza ulaşıp sizi bilgilendiriyorlar. Bu fiyatları üye panelinizden takip edebiliyorsunuz. Fiyatı veren firmanın satış temsilcisinin bilgilerine ulaşabiliyor dilerseniz iletişime geçip araç alımını gerçekleştirebiliyorsunuz.

Kampanyalı araçlarımız ise üyemiz olan firmaların liste fiyatları üzerinden indirime gittiği araçlardan oluşmaktadır. Bütçenize uygun kampanyalı araçlar için Kampanyadan faydalanmak istiyorum formunu doldurup gönderiyorsunuz.Gönderdiğiniz bilgiler ilgili bayi'nin Sifiraracal.com paneline düşüyor.Satış temsilcisi arkadaşlar sizinle irtibat kurarak alım-satım işlemini gerçekleştiriyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 saat önce, sifiraracal :

Mazda bayileri satış temsilcileri aracılığıyla istediğiniz araç için size verebilecekleri en uygun fiyatı 3 iş günü içerisinde üye panelinize gönderiyorlar.

Hangi Mazda bayileri ile çalışıyorsunuz ? Sonuçta bayilerle aranızda bir anlaşma vs olması lazım sanırım bu hizmet için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün ben zeki kaya şubesindeydim..Ayrıca malum site de tükendi olarak yazdığınız araç 85,750 tl..Nasıl bir indirimden bahsediyoruz?? 0 km fiyatı 89 bin tl..0 Fiyatı mı indirime girdi onu anlamadım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...