Jump to content

3. Nesil Mazda 3 Otomatik Kapı Kilidi

Tarahumara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyi günler..
Bende netde böyle birşey buldum işe yararmı acaba? Patch falan var içerisinde işine yarayan olur mu?

Paralı versiyonu burada http://tools4car.co.uk/product/mazda-ids-v102-04-calibration-files/

Şayet işine yarayan olursa yandex e yükleyeyim..

Kalibrasyon dosyalarıda var içinde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, ali yılmaz :

İyi günler..
Bende netde böyle birşey buldum işe yararmı acaba? Patch falan var içerisinde işine yarayan olur mu?

Paralı versiyonu burada http://tools4car.co.uk/product/mazda-ids-v102-04-calibration-files/

Bu programı kullanmak için özel cihaz kullanmanız gerekiyor. Bizim kullandığımız ELM cihazlarıyla olmuyor malesef. Gereken cihaz bu:

vbrVk6.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar arabadan ayrılırken yapılacak kodlama ile açık camlar otomatik kapatılabilir mi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
16.05.2017 at 03:10, ali yılmaz :

İyi günler..

Benim aracımın kalibrasyona ihtiyacı  var sizdeki dosyalar ücretlimi anlıyamadım teşekkürler.

27.05.2017 at 08:59, opdria :

Arkadaşlar arabadan ayrılırken yapılacak kodlama ile açık camlar otomatik kapatılabilir mi.

Benim forumlardan anladığım o özellik yok ayrıca alınacak bir aparatla 4 cam otomatikleşiyor ayrıca anahtarla açılıp kapatılıyor birde dış dikiz aynaların motorlu ise aynı aparat açıp kapatmayıda sağlıyor forumda videolu anlatımı mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbul beylikdüzünde oturuyorum 2014 m3 powersen için kablo spariş verdim ama bağlantı kuramıyorum bu işlemler için istanbul için yardımcı alacak arkadaşlar varsa sevinirim vereceğiniz adrese gelebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Medi76 :

İstanbul beylikdüzünde oturuyorum 2014 m3 powersen için kablo spariş verdim ama bağlantı kuramıyorum bu işlemler için istanbul için yardımcı alacak arkadaşlar varsa sevinirim vereceğiniz adrese gelebilirim.

Bağlantı kurmada hangi aşamada sıkıntı yaşadınız? Yardımcı olmaya çalışalım. Eğer uğraşmak istemiyorum diyorsanız, perşembeleri Maltepe'de buluşuyoruz genelde. Size bir hayli uzak ama katılım sağlayabilirseniz yardımcı oluruz orada.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, Tarahumara :

Bağlantı kurmada hangi aşamada sıkıntı yaşadınız? Yardımcı olmaya çalışalım. Eğer uğraşmak istemiyorum diyorsanız, perşembeleri Maltepe'de buluşuyoruz genelde. Size bir hayli uzak ama katılım sağlayabilirseniz yardımcı oluruz orada.

İlginize teşekkür ederim. Şöyle Elm327 kablo aldım ama anahtarlı olmalıymış tekrar spariş verip beklememek açısından böyle bir ricam oldu,ben kapı kilit modunu aktif etmek istiyorum çoluk çocuk ve güvenlik açısından.Hafta içi gelmem çok zor fakat denk getirebilirsek cumartesi veya pazar günü olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Medi76 :

İlginize teşekkür ederim. Şöyle Elm327 kablo aldım ama anahtarlı olmalıymış tekrar spariş verip beklememek açısından böyle bir ricam oldu,ben kapı kilit modunu aktif etmek istiyorum çoluk çocuk ve güvenlik açısından.Hafta içi gelmem çok zor fakat denk getirebilirsek cumartesi veya pazar günü olabilir.

Ben de İstanbul'a dönünce IstanbulPark'ta bir "Güncelleme Günü" düzenleyelim mi @Tarahumara ne dersin ? :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, Burak :

Tam olarak ne kasdettiğinizi anlamadım ama ben ciddiydim. Ben de aracı yeni aldığım için @Tarahumara ile yapmayı düşünüyorum en kısa zamanda.

Biraz dalga geçmişsiniz gibi algıladım. Yanlış anlamışım özürdilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Medi76 :

Biraz dalga geçmişsiniz gibi algıladım. Yanlış anlamışım özürdilerim.

Yanlış anlamayı düzelttik sıkıntı yok. Eylül sonu gibi haberleşelim dediğim gibi ortak bir yerde buluşup bir çalışma yapılabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

37 dakika önce, Burak :

Yanlış anlamayı düzelttik sıkıntı yok. Eylül sonu gibi haberleşelim dediğim gibi ortak bir yerde buluşup bir çalışma yapılabilir.

Burak abi güncelleme günü süper olur :) Bende birçok şeyi burdan okuyarak yapmaya çalıştım fakat hep biryerlerde hata verdi. En kısa zamanda yapalım 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar merhaba mazda 3 sevdam devam etti ve makyajlı kasayla aracımı değiştirerek devam ediyorum. Alırken sordugum özelliklerden biriydi malum 2.nesil mazda 3'üm de bu sıkıntıyı çok yaşadım. 3 kez TARAHUMARA'NIN yazdıklarını okuyarak bu işi yapabilirim dedim.  Kodlarım bu şekilde hesaplamasını yapıp (sağlatımını da) bu kodların nasıl girilmesi gerektiğini anlatabilir misiniz? 

Ve forscan dan aldığım yedeğin oluşabilecek  olumsuz durumda nasıl yükleneceğini öğrenebilir miyim?

forscan.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, yeppaandela :

Arkadaşlar merhaba mazda 3 sevdam devam etti ve makyajlı kasayla aracımı değiştirerek devam ediyorum. Alırken sordugum özelliklerden biriydi malum 2.nesil mazda 3'üm de bu sıkıntıyı çok yaşadım. 3 kez TARAHUMARA'NIN yazdıklarını okuyarak bu işi yapabilirim dedim.  Kodlarım bu şekilde hesaplamasını yapıp (sağlatımını da) bu kodların nasıl girilmesi gerektiğini anlatabilir misiniz? 

Ve forscan dan aldığım yedeğin oluşabilecek  olumsuz durumda nasıl yükleneceğini öğrenebilir miyim?

Gönderdiğiniz ekran görüntüsünden bir şey anlaşılmıyor malesef. Aracın RBCM modülüne bağlanıp aşağıdaki 7B7-01-01 ve 7B-01-02 olan satırlarınızdaki kodları paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışalım. Açık bir şekilde konuda belirtmiştim nasıl yapılacağını ama hangi kısmını anlayamadınız acaba?

l1amjb.png

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kodlar şu şekilde:

7B2-01-01 FFFF FFFF FFB6

7B2-01-02 FFFF FFFF FFB7 şeklinde  

ilginiz için teşekkürler şimdiden... 

benim kodların 7B2 İle başlaması ilginç o konuda da bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, yeppaandela :

kodlar şu şekilde:

7B2-01-01 FFFF FFFF FFB6

7B2-01-02 FFFF FFFF FFB7 şeklinde  

ilginiz için teşekkürler şimdiden... 

benim kodların 7B2 İle başlaması ilginç o konuda da bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

Kodların o şekilde olmaması lazım. Siz RBCM modülüne bağlandığınızdan emin misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...