Jump to content

Sonax Boya Koruma ve Parlatma

barouh
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar;

Aracıma Boya koruma yaptırmak istiyordum. @İlhan Bey'in önerisi ve Yapı Kredi Bankası'nın MTV Kampanyasından yararlanmak için aracıma 2 gün önce Sonax / Akademi'de uygulama yaptırdım. Aracım siyah olmasından dolayı bazı endişelerim vardı ancak 6 saatlık uygulamadan sonra aracım hemen hemen showroom kıvamına kadar geldiğini düşünüyorum. Bayi'den işcilik, ilgi ve alaka anlamında oldukça memnun kaldım. Bu tarz uygulama yaptıracak arkadasların aklının bir kenarında bulundurmasını şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, barouh :

Selamlar;

Aracıma Boya koruma yaptırmak istiyordum. @İlhan Bey'in önerisi ve Yapı Kredi Bankası'nın MTV Kampanyasından yararlanmak için aracıma 2 gün önce Sonax / Akademi uygulama yaptırdım. Aracım siyah olmasından dolayı bazı endişelerim vardı ancak 6 saatlık uygulamadan aracım hemen hemen showroom kıvamına kadar geldiğini düşünüyorum. Bayi'den işcilik, ilgi ve alaka anlamında oldukça memnun kaldım. Bu tarz uygulama yaptıracak arkadasların aklının bir kenarında bulundurmasını şiddetle tavsiye ederim.

Haydi hayırlı uğurlu olsun Uğur abi. :) Güle kazasız belasız kullanman dileği ile inşallah.

Abi Şerifali'deki Eğitim Okulunda Merkezde mi yaptırdın ?

Birde bir kaç fotoğraf paylaşabilir misin uygulama sonrası.. Hatta Uygulama öncesi fotoğraf varsa onlarıda paylaşırsan daha güzel kaynak olur yaptırmayı düşünenler için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 minutes ago, İlhan said:

Haydi hayırlı uğurlu olsun Uğur abi. :) Güle kazasız belasız kullanman dileği ile inşallah.

Abi Şerifali'deki Eğitim Okulunda Merkezde mi yaptırdın ?

Birde bir kaç fotoğraf paylaşabilir misin uygulama sonrası.. Hatta Uygulama öncesi fotoğraf varsa onlarıda paylaşırsan daha güzel kaynak olur yaptırmayı düşünenler için.

Önerin için asıl ben tesekkur ederım. :) 

Bayi'nin adı Sonax Akademi. Şerifalide bulunan Metro Turizm'in hemen yanında umarım aynı yerden bahsedıyoruzdur. :) 

Açıkcası biryere yetişmem gerektiğinden foto çekmek aklıma gelmedi. Bu haftasonu aracı yıkattıktan sonra birkac ayrıntı foto çekip buradan paylasırım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, barouh :

Önerin için asıl ben tesekkur ederım. :) 

Bayi'nin adı Sonax Akademi. Şerifalide bulunan Metro Turizm'in hemen yanında umarım aynı yerden bahsedıyoruzdur. :) 

Açıkcası biryere yetişmem gerektiğinden foto çekmek aklıma gelmedi. Bu haftasonu aracı yıkattıktan sonra birkac ayrıntı foto çekip buradan paylasırım.

Aynı yerden bahsediyoruz abi kesinlikle..Sonax Akademi diye geçiyor..

Bende ilk fırsatta aracımı vereceğim...Ama benim aynı zamanda detaylı iç temizliğe de ihtiyacım var. Bakalım nasıl bir fiyat verecekler..Olmadı içini başka yerde temizlettireceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 minutes ago, İlhan said:

Aynı yerden bahsediyoruz abi kesinlikle..Sonax Akademi diye geçiyor..

Bende ilk fırsatta aracımı vereceğim...Ama benim aynı zamanda detaylı iç temizliğe de ihtiyacım var. Bakalım nasıl bir fiyat verecekler..Olmadı içini başka yerde temizlettireceğim.

İşcilikleri ile ilgili en ufak sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Fiyat konusunda en ufak bir esneklik sağlamıyorlar. Sanırım buda merkez servis olmalarından kaynaklanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, barouh :

Selamlar;

Aracıma Boya koruma yaptırmak istiyordum. @İlhan Bey'in önerisi ve Yapı Kredi Bankası'nın MTV Kampanyasından yararlanmak için aracıma 2 gün önce Sonax / Akademi'de uygulama yaptırdım. Aracım siyah olmasından dolayı bazı endişelerim vardı ancak 6 saatlık uygulamadan sonra aracım hemen hemen showroom kıvamına kadar geldiğini düşünüyorum. Bayi'den işcilik, ilgi ve alaka anlamında oldukça memnun kaldım. Bu tarz uygulama yaptıracak arkadasların aklının bir kenarında bulundurmasını şiddetle tavsiye ederim.

size toplam maliyeti ne oldu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayni islemi bende yaptirdim. Izmir-Karsiyaka Sonax'ta. Atilla bey cok ilgili ve özenli birisi. Her turlu konuda yardimci olmaya calisiyor. Yaptiracak olanlarin ugramasini tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 hours ago, spade35 said:

Ayni islemi bende yaptirdim. Izmir-Karsiyaka Sonax'ta. Atilla bey cok ilgili ve özenli birisi. Her turlu konuda yardimci olmaya calisiyor. Yaptiracak olanlarin ugramasini tavsiye ederim...

Merhabalar,

Yaptırdığınız işlemin detaylarını paylaşabilir misiniz? 2k-3k boya koruma seviyesi gibi veya boya koruma dışında ekstra bir işlem yaptırdınız mı? Bir de ne kadara mal oldu onu paylaşabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, ismetoguz7 :

Merhabalar,

Yaptırdığınız işlemin detaylarını paylaşabilir misiniz? 2k-3k boya koruma seviyesi gibi veya boya koruma dışında ekstra bir işlem yaptırdınız mı? Bir de ne kadara mal oldu onu paylaşabilir misiniz ?

Serdar kardeşim belirtmiş, "Aynı" işlemi bende yaptırdım diye. Konu sahibi Uğur abide paylaşmıştı zaten fiyatı yukarıda.

Geriye kalıyor uygulamanın içeriği. Ona da buradan ulaşabilirsiniz.

Sonax Hybrıd Boya Temizleme Parlatma ve Koruma

http://www.sonax.com.tr/uygulamalar/sonax-uygulama-paketleri.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bulunuduğum sehirdeki sonax bayini aradım.

indirim sadece yapıkredi bankasının worldcard sahiplerine yapılabiliyormuş malesef.

esnetebilirmisiniz diye sordum ama malesef esnetemiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 minutes ago, razumuhin said:

Bulunuduğum sehirdeki sonax bayini aradım.

indirim sadece yapıkredi bankasının worldcard sahiplerine yapılabiliyormuş malesef.

esnetebilirmisiniz diye sordum ama malesef esnetemiyorlar.

Malesef öyle. Bi arkadasım VakıfBank WorldCard ile yatırmış olmasına ragmen indirimden yararlanamadı. Kampanyanın ayrıntıları aşağıdaki linktedir.

http://www.sonax.com.tr/kampanyalar/sonax-motorlu-tasitlar-vergisi-kampanyasi-temmuz-2016.html 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, ismetoguz7 :

Merhabalar,

Yaptırdığınız işlemin detaylarını paylaşabilir misiniz? 2k-3k boya koruma seviyesi gibi veya boya koruma dışında ekstra bir işlem yaptırdınız mı? Bir de ne kadara mal oldu onu paylaşabilir misiniz?

Ben calistigim icin aracin basinda duramadim. Ise baslamadan foruma koymak icin asamalari fotograflamalarini isteyecektim ama unuttum. Arabayi alirken sordugumda yapilan islemleri soyle ozetlediler;

1- Plastik kil/macun islemi

2- Kilcal cizik giderme islemi.

3- Olusan hareleri giderme islemi.

4- Pasta islemi.

5- 6 ay etkili boya koruma islemi

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 hours ago, spade35 said:

Ben calistigim icin aracin basinda duramadim. Ise baslamadan foruma koymak icin asamalari fotograflamalarini isteyecektim ama unuttum. Arabayi alirken sordugumda yapilan islemleri soyle ozetlediler;

1- Plastik kil/macun islemi

2- Kilcal cizik giderme islemi.

3- Olusan hareleri giderme islemi.

4- Pasta islemi.

5- 6 ay etkili boya koruma islemi

Bunlara ek olarak şu bilgiyi eklemek isterim. 

Uygulama yaptırdığım merkez "Korumanın 6 ay etkin olabilmesi için" 

1- Koruma tabakasının sertleşmesi ve etkinleşmesi için ilk 5 gün arabanın yıkanmaması

2- Haftada 1 arabanın yıkatılması

3- 3 yıkamada 1 cilalı yıkama yaptırmak 

Bu 3 şartı yerine getirirsek Korumanın 6 ay dayanacağını aksi halde cok daha kısa sürede etkinliğini kaybedeceği bilgisi verdiler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 minute ago, spade35 said:

Evet haklisin ayrica arabanizi kopuk ile degil oto sampuani ile yikamanin daha iyi olacagindan da bahsedilmisti...

"Oto Şampuanı ile yıkama" denilen uygulama oto yıkamacı dilinde "Cilalı Yıkama" olarak geçiyormuş. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu tür kampanyalar tamamen pazarlama  taktiği artık her ilde bu işi hakkıyla yapan kendi mekanlarını açan bir çok insan daha var  pro çalışıyorlar  daha kaliteli ürünler kullanıyorlar sonax zibart v.s yerler tamamen göz boyama hele İzmir ksk sonax önermiyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 minutes ago, karsiyakaliozi said:

Arkadaşlar bu tür kampanyalar tamamen pazarlama  taktiği artık her ilde bu işi hakkıyla yapan kendi mekanlarını açan bir çok insan daha var  pro çalışıyorlar  daha kaliteli ürünler kullanıyorlar sonax zibart v.s yerler tamamen göz boyama hele İzmir ksk sonax önermiyorum .

İşini dürüstçe yapmıyan Bayiden dolayı genel olarak markaları karalamanın doğru olduguna inanmıyorum. 

Bazı koruma kriterlerine uymadıgın takdirde X insanın yaptıgı uygulama veya Y Markanın ürünlerini kullanmanın bir anlamı kalmıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğru uygulamacı seçilirse sıkıntı olmaz kesinlikle İzmir de yardımcı olurum kendim yapmıyorum, yıllarca soxax,zibart v.s yerlere gittim dostluk ilişkim oldu işletmecilerle herkez para peşinde benim gözümde sonax veya zibart da hiç boya kalınlığı ölçen gördünüz mü cihaz bile yok çoğunda .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 minutes ago, karsiyakaliozi said:

Doğru uygulamacı seçilirse sıkıntı olmaz kesinlikle İzmir de yardımcı olurum kendim yapmıyorum, yıllarca soxax,zibart v.s yerlere gittim dostluk ilişkim oldu işletmecilerle herkez para peşinde benim gözümde sonax veya zibart da hiç boya kalınlığı ölçen gördünüz mü cihaz bile yok çoğunda .

Dönüp dolasıp aynı yere geliyoruz. İşini doğru dürüst yapmayan bayi!

Benim uygulama yaptırdıgım bayii'nin adı "Sonax / Akademi " Sorumlusu Akın Bey. Sonax'in merkez bayii'si. Yani tüm bayilerin referans alması gereken bayi. Akın Bey sağolsun, uygulama başlamadan önce şu olacak, şöyle yapılacak, sonucu şu olacak, şu şu cizikler kesin cıkacak, şunlarda azalma olacak ve işlem sonucunda 6 mikron boya kalınlığı olacak sekilde ayrıntılı bilgiler verdi. Aracımı teslim almaya gittiğimde Akın Bey'in söylediklerinin aynı sekılde hatta çok daha iyi oldugunu gördüm. Cihaz ile ölçüm yapılarak Boya Kalınlıgı testi dahi yapıldı!

Sonax, Ziebart, Meguiars, 3M vs vs yılların markaları ve bu yerde kalabilmek için kendilerini sürekli geliştiren markalar. Bilmem hangi bayi yüzünde markaları karalamak doğru değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...