Jump to content

Sonax Boya Koruma ve Parlatma

barouh
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

tr deki  işini hakkıyla yapan tek bayiyi bulmuşsunuz sanırım kutlarım :) sonuç da bayi dünya masrafla bu işe girmiş olması gerekeni yapıyor  benim amatör ruhla çalışan  arabalarımı yaptırdığım arkadaşlarımda böyle çalışıyor nerdey se aynı paraya daha iyi hizmet alıyorum albeniye kapılmamak lazım ötv kampanyası v.s denerek söylemek istediğim bu 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 minutes ago, karsiyakaliozi said:

tr deki  işini hakkıyla yapan tek bayiyi bulmuşsunuz sanırım kutlarım :) sonuç da bayi dünya masrafla bu işe girmiş olması gerekeni yapıyor  benim amatör ruhla çalışan  arabalarımı yaptırdığım arkadaşlarımda böyle çalışıyor nerdey se aynı paraya daha iyi hizmet alıyorum albeniye kapılmamak lazım ötv kampanyası v.s denerek söylemek istediğim bu 

Bi sıkıntı olduğunda karşımda muhatap bulma anlamında, kurumsal firma ile çalışmayı tercih ediyorum. Sen Mahalle arkadasını tercih ediyorsun. 

Mantık ve tercih meselesi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye de benim gözümde mahalle arkadaşım daha kurumsal deneyimle sabit konuyu burada uzatmayayım  isterseniz özelden  mahalle arkadaşlarımın yaptığı işleri ve mekanlarını size gösteririm mahalle arası yıkamcılardan deyiller  selamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

02.08.2016 at 09:57, İlhan :

Aynı yerden bahsediyoruz abi kesinlikle..Sonax Akademi diye geçiyor..

Bende ilk fırsatta aracımı vereceğim...Ama benim aynı zamanda detaylı iç temizliğe de ihtiyacım var. Bakalım nasıl bir fiyat verecekler..Olmadı içini başka yerde temizlettireceğim.

@İlhan sen geçen dönem de yaptıracaktın yaptıramadın herhalde :)

Ben geçen dönem yaptırmıştım ama pek memnun kalmadım yaptırdığım yerden. 

1 önceki yaptırdığım yerden ise bayağı memnun kalmıştım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@İlhan sen geçen dönem de yaptıracaktın yaptıramadın herhalde [emoji4]

Ben geçen dönem yaptırmıştım ama pek memnun kalmadım yaptırdığım yerden. 

1 önceki yaptırdığım yerden ise bayağı memnun kalmıştım.

Yaptırmayı düşünüyorsan gel benim buradaki Sonax Akademi'de yaptıralım istersen.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.08.2016 at 22:29, İlhan :

Yaptırmayı düşünüyorsan gel benim buradaki Sonax Akademi'de yaptıralım istersen.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bu dönem yaptırmayacağım ben malesef. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...