Jump to content

Mazda 3 BL Chrome...

ibrasoft
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba.

Epeydir yurt dışından getirttiğim aksesuarları toparlayıp aracı temizleyip bir fotoğraf çekeyim diyorum bir türlü zaman bulamamıştım. 

Benden önceki sahibi kapı basamaklarını spreyle griye boyamış. Bir kısmı soyulmuş bir kısmı boyalı duruyordu. Çok uğraştım çıkarmak için, çıkardığımda da hafif matlaşmış görüntüyle karşılaştım. Boya selülozik olduğu için plastiği matlaştırmış muhtemelen. 
Krom basamaklıkları bu görüntüden kurtulmak için yaptım. 
l1MoXJ.jpg
VYkZOZ.jpg

Cam çıtalarını yaptıktan sonra kapı kolları yavan kaldı gibi geldi, sonraki siparişe onları da ilave ettim.
Bir de kaldırımlara yanaşınca kapı altının dikkatsizliklerde dokunmasına koruma olması için ve kromlara da takım olsun diye kapı altlarına krom çıtalar yapıştırdım.

go7Ng3.jpg

Orijinal aksesuarlarındaki satine alüminyum görünümlü iç kapı kolları hoşuma gitti, ama fiyat olarak çok pahalı geldi. Takan birinde gördüğüm kadarıyla o görüntü boya ile verilmiş, kenarı soyulmuştu. Boyalı parça için o kadar para vermek çok geldi. Satine dokulu siyah folyo ile kaplama yaptım, çok sırıtmadı. Hafif bi derinlik verdi.
v4O02z.jpg
nrXv6V.jpg

Krom egzoz ucum... 
Orijinal S2000 den :)
Önceki aracıma S2000 egzozu takmıştım, satarken kafalığını vermedim. Boş boş duruyordu kenarda. Denedim, japon kardeşliği, hiç tadilata gerek kalmadan, hem tampon oyuntusuna hem boruya tam oturdu. Tampona sallantıda dahi dokunmuyor. Şekil olarak tam Mazda 3 için tasarlamışlar :-D
o7bL5b.jpg
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elinize sağlık. MazdAŞK olmuş:) cam krom çitalarının arabaya ayrı bir görsellik kattığını düşünüyürum.bence gayet yakışıklı olmuş güle güle kullanın.

Dagiki tarafından düzenlendi
harf hatası
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapı kolları güzel olmuş. Ben de orjinal kapı kolları var. Dediğiniz gibi boya değil. O gördüğünüz boyamış olabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Mehmet Özdemir :

siyah folyo kaplamalı kapı kolunu biraz daha uzaktan çekebilir misiniz rica etsem?

YbnqDD.jpg

81qPMd.jpg

30 dakika önce, s.halilduru :

Kapı kolları güzel olmuş. Ben de orjinal kapı kolları var. Dediğiniz gibi boya değil. O gördüğünüz boyamış olabilir. 

Bu ürün mü sizdeki?

Emin değilim, araç sahibini de tanımıyordum, aracı satılıktı ilan fotoğraflarından gördüm. Dediğiniz gibi kendisi de boyamış olabilir. Orijinali alüminyum ise güzel...
Ama 317 Lira biraz fazla... 

Görünü olarak buna çok benzeyen satine desen folyo da buldum, ama uzak doğu. Yapışma özelliği bayağı düşük. Zemin ilacı kullanmam gerekiyor. Onu tedarik ettiğimde bu görseldekine çok yakın olacak umarım :)

745.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...