Jump to content

Mazda CX-3'üme Yaptığım Sticker, Krom ve Led Aydınlatma Uygulamalarım

Servet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kötü haber.
Boluda ufaktan yağış vardı. Yağmur kesildi ama dışardan garip ses geliyor. Çektim kenara. Kaput üstü sol ve sağ tampondaki yerler kalkmış. Servise gidip garantiden değişim isteyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21.08.2016 at 21:28, Servet :

Kötü haber.
Boluda ufaktan yağış vardı. Yağmur kesildi ama dışardan garip ses geliyor. Çektim kenara. Kaput üstü sol ve sağ tampondaki yerler kalkmış. Servise gidip garantiden değişim isteyeceğim.

Pes etme Servet abi :) tam düşündüklerimi yapıyorsun aynen devam. Boya koruma yüzünden kalkmış olabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, fotifoti :

Pes etme Servet abi :) tam düşündüklerimi yapıyorsun aynen devam. Boya koruma yüzünden kalkmış olabilir. 

Seramik olduğunu söyledim baştan. Yarın arayacağım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, fotifoti :

Söyledin mi? :)

Seramik olması etki etmezmiş, fotoğrsafları çektiler. Türkiye'de ilk satılan olduğu için üretim hatası mı veya montaj mı karar verilemedi. Fotoğraflar ve şikayetim Mazda'ya gönderildi. Garantiden yapılıp yapılmayacağına karar verilecek. İlk kalktığı an fotoğraf çekseydim iyi olurdu. Bekleyeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

38 dakika önce, Servet :

Seramik olması etki etmezmiş, fotoğrsafları çektiler. Türkiye'de ilk satılan olduğu için üretim hatası mı veya montaj mı karar verilemedi. Fotoğraflar ve şikayetim Mazda'ya gönderildi. Garantiden yapılıp yapılmayacağına karar verilecek. İlk kalktığı an fotoğraf çekseydim iyi olurdu. Bekleyeceğim.

Servet abi en kötü ihtimal "İyi Niyet"  - "Müşteri Memnuniyeti" garantisine sokarak, seni mağdur etmeyeceklerini düşünüyor ve içimden geçiriyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Servet :

Tamam abi sen yolu temizle geliyoruz biz :P 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servet abi en kötü ihtimal "İyi Niyet"  - "Müşteri Memnuniyeti" garantisine sokarak, seni mağdur etmeyeceklerini düşünüyor ve içimden geçiriyorum.

Adama söyledim, bak kardeşim kabaca 50.000 üyesi toplamda olan iki otomobil forumu konuyu takip ediyor, akıllı olun uleyn dedim :D
Tamam abi sen yolu temizle geliyoruz biz [emoji14] 

Tamam, kimi dövüyoruz
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merkezden bilgi geldi. Hali hazırda etikette deformasyon olmadığı için değişim reddi verildi. İlk hasarda kaput üstü uçlar düzeltilmişti. Şu ana kadar sıkıntı çıkmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servet bey görünüm olarak çok güzel fakat birbirine paralel onca ince şeridin kalkmaması mucize olurdu. Her biri ince ve keskin bir bitiş- başlangıç noktası olduğundan ufacık temaslar uçların kalkmasına çok müsait.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servet bey görünüm olarak çok güzel fakat birbirine paralel onca ince şeridin kalkmaması mucize olurdu. Her biri ince ve keskin bir bitiş- başlangıç noktası olduğundan ufacık temaslar uçların kalkmasına çok müsait.

Üstad, fotoğraftan belli olmuyor lakin yekpare parça sticker. Uç nokta ve sağ tampon üstü sanırım iyi temizlemeden yakıştığı için kalktı. Şu an sıkıntı yok çok şükür

Servet ellerine sağlık, çok şık hareketler olmuş. Güle güle kullan ama sayfa başında bahsettiğin problem tam olarak ne anlamadım ???

Yapışma yerlerinden kalktı sticker yağmur yağınca. Şu an basınçlı suya dahi dayanıyor

Emeğinize sağlık çok güzel olmus kazasiz belasiz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim Oğuzhan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Siftah benden ilk çıtır hasarımız. Bayramın 2.günü oldu. İnşaat demirleri yanından geçtim, demirler üzerine çıkılmasın diye saplama demir çakmışlar. Geçerken gördüm ama geri geri aynı yerden çıkarken solumdaki araca odaklandım. Park sensörü yıkıyor ortalığı ama soldaki araç nedeniyle ötüyor diye kameraya bakmadım. Çok biliyorum ustayım ya hani. Arkadan bi tangır tungur ses gelince birisi Hop demire çıktın dedi, az öne al diye ikinci direktifi verdi. Dikey demiri alta almışım, öne doğru yürüyünce demir alttan girip üstten çıktı. Sağ park sensörünü teğet geçti. Mini onarım ile çözülür. Olsun dedim. Dün akşam ise hanım aradı. Lastik park ettiği yerden hareket ettiği an çökmüş. Birader gidip halletti ama lastiğin durumu pek iyi değil. Sanırım kasıtlı olarak civata konmuş tekere. Anahtar sıkma yerinden girmiş. Hemde yeni olan lastiğe.

eb86dc2a2d7f73013adbc39cb61054ef.jpg4e94390f8b9dc8aa6ce7135d7bc2ef12.jpg33a68facfcdfcd78b4044b661ee2471e.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siftah benden ilk çıtır hasarımız. Bayramın 2.günü oldu. İnşaat demirleri yanından geçtim, demirler üzerine çıkılmasın diye saplama demir çakmışlar. Geçerken gördüm ama geri geri aynı yerden çıkarken solumdaki araca odaklandım. Park sensörü yıkıyor ortalığı ama soldaki araç nedeniyle ötüyor diye kameraya bakmadım. Çok biliyorum ustayım ya hani. Arkadan bi tangır tungur ses gelince birisi Hop demire çıktın dedi, az öne al diye ikinci direktifi verdi. Dikey demiri alta almışım, öne doğru yürüyünce demir alttan girip üstten çıktı. Sağ park sensörünü teğet geçti. Mini onarım ile çözülür. Olsun dedim. Dün akşam ise hanım aradı. Lastik park ettiği yerden hareket ettiği an çökmüş. Birader gidip halletti ama lastiğin durumu pek iyi değil. Sanırım kasıtlı olarak civata konmuş tekere. Anahtar sıkma yerinden girmiş. Hemde yeni olan lastiğe.

eb86dc2a2d7f73013adbc39cb61054ef.jpg4e94390f8b9dc8aa6ce7135d7bc2ef12.jpg33a68facfcdfcd78b4044b661ee2471e.jpg

Geçmiş olsun servet abi :( o nasıl iş yapmış şerefsizler
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Demiri anlarım da bu civata doğal yollar girmez lastiğe. Bi arkadaş dedi, plastik kuka zemin sabitleme civatası olabilir diye ama orada öyle bişey yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...