Jump to content

Mazda CX-3'üme Yaptığım Sticker, Krom ve Led Aydınlatma Uygulamalarım

Servet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

9 saat önce, Servet :

Demiri anlarım da bu civata doğal yollar girmez lastiğe. Bi arkadaş dedi, plastik kuka zemin sabitleme civatası olabilir diye ama orada öyle bişey yok

Geçmiş olsun. 

Hareket edince kaymayacak optimum açı ile lastiğe girecek şekilde yer ve lastik arasına yerleştirilmiş gibi duruyor. Arka lastik mi acaba 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servet abi geçmiş olsun. İkisininde üst üste gelmesi biraz can sıkıcı olmuş. 

Nazar diyip teselli oluyorum
Geçmiş olsun. 
Hareket edince kaymayacak optimum açı ile lastiğe girecek şekilde yer ve lastik arasına yerleştirilmiş gibi duruyor. Arka lastik mi acaba 

Arka sağ. Hemde yeni lastik
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, Servet :

Nazar diyip teselli oluyorum

Arka sağ. Hemde yeni lastik

Arka olduğunu tahmin ettim. Çünkü arkanın önüne konması durumunda görünme olasılığı önün önüne oranla daha düşük. Bende bir kez tanımadığım bir bölgede 24 saat aracı bırakmıştım, geldiğimde hem arka lastiğin önüne tuzaklanmış civata vardı hemde ön cam çatlamıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şerefsizler çok azizim

Çok geçmiş olsun Servet abi. Birisi kasıtlı yaptıysa gün yüzü görmesin inşallah. Hiç merhametim yok kasıtlı olarak başkalarının canına ya da malına zarar verenlere. Allah beterinden korusun.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun Servet abi. Birisi kasıtlı yaptıysa gün yüzü görmesin inşallah. Hiç merhametim yok kasıtlı olarak başkalarının canına ya da malına zarar verenlere. Allah beterinden korusun.

Servet abi çok geçmiş olsun. Allah büyük kazalardan hepimizi korusun. 

Teşekkürler ederim beyler. En büyük hasarımız bu olsun
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçmiş olsun hocam.

geçenlerde biri kırmızı 3. nesil 3'üne tekme atıldığını söylüyordu. geldiğinde arabada bayağı bot izi varmış..  adam 300 spartalı teknesi atmış kapıya, nasıl hırslanmışsa:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Servet :

Yere yatırıp aynı tekmeyi kafasına atmak lazım o mahlukun

evden çıkarken 3 felak, nas, ihlas .Kalkanlar devrede :)

• Beğen 2
  • Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

İzmit Haldız aradı. Kalkma yapan stickerlerin yenileri gelmiş. Garanti dahilinde değişim olacak ancak, tam set mi geldi yoksa sadece hasarlı yerler mi bilmiyorum. Fırsat bulunca gideceğim. Bilgi veririm. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bugün fırsat bulup aracımı İzmit Haldız servise götürdüm. Garanti dahilinde hasarlı stickerlerin değişimi yapıldı. Tam set olarak geldiği için hasar olmayan kısımları yedek olarak bana teslim edildi. Fahrettin bey olayın başından sonuna kadar çok ilgilendi. Sağolsun. 

Haricen arıza lambası yanıyor. Kontrol yapılınca soğutma sıvısı termostat hatası görülüyor ancak aracın blok ısısı stabil. Antifreze ve termostat ünitesi değişimi için kayıt açıldı. 

IMAG0882.jpg

IMAG0887.jpg

IMAG0885.jpg

IMAG0884.jpg

IMAG0883.jpg

IMAG0886.jpg

• Beğen 1
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servet hocam bu kadar duyarli ve yetkin servis kaldi mi ya? Hakikaten size ozelmi bilmiyorum ama ben boyle servis bulsam 3-5 bakmam. Gel git arabayi sifirlayacaklar herhalde. Sizede keyifle uzun sure binmek duser. Cx3 guzel arac.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, vethekim :

Servet hocam bu kadar duyarli ve yetkin servis kaldi mi ya? Hakikaten size ozelmi bilmiyorum ama ben boyle servis bulsam 3-5 bakmam. Gel git arabayi sifirlayacaklar herhalde. Sizede keyifle uzun sure binmek duser. Cx3 guzel arac.

Kalmaz mı kaldı tabiki..

Ama bir gerçek varki işin büyüğü bizlerde aslında.

Bilinçli bir müşteri-tüketici olmak çok önemli. Hakkını aramak., kollamak, takip etmek, araştırmak.

Ama bu hakkı ararken hat-hötle, asarım, keserim, yakarım, yıkarımla değil..

Tatlı dil, güzel diyalog olduğu anda..Karşılıklı güvenilir samimi ortam kendiliğinden doğuyor. 

Sadık müşteri...aracın garantisi bile olmasa bile yeri geliyor iyi niyet garantisi adı altında yardımcı bile olabiliyorlar.. 

Hayatımızın her yerinde olduğu gibi karşılıklı ilişkiler önem arz etmekte...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski servisimden( toyota) ustalarim ile her daim gorusuyorum. Sadece usta degil servisin yonetiminden calisanina kadar tabiri caiz ise aile ortami kurabilen servis cok azaldi. Benim sitemim buna.sadece musteri memnunuyeti degil calisan ustaninda mutlu olmasi lazim. Tamidigim bircok usta isi birakti. Yoneten kalitesiz olunca yapacak birsey yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence is sadece servisin iyi niyetinden değil servet abinin bilinçli bir kullanıcı olması ve karsi tarafa müşteri memnuniyeti nedir öğrenebilmesinde saklı . Hayırlı olsun abi kaza bela olmadan binersin inşallah. Ayrıca aksesuarlarin sonrasını da bekliyoz...

to be continued...yani...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...