Jump to content

Mazda CX-3'üme Yaptığım Sticker, Krom ve Led Aydınlatma Uygulamalarım

Servet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

09/27/2017 at 10:02, vethekim :

Servet hocam bu kadar duyarli ve yetkin servis kaldi mi ya? Hakikaten size ozelmi bilmiyorum ama ben boyle servis bulsam 3-5 bakmam. Gel git arabayi sifirlayacaklar herhalde. Sizede keyifle uzun sure binmek duser. Cx3 guzel arac.

İlhan bahsetmiş, beşeri ilişkiler çok önemli. Ayrıca İzmit Haldız gerçekten müşteri karşılama, hizmet yeterliliğinde çok iyi. Ben şahsen dış etken denilip red bekliyordum. Fahrettin bey epey koşturdu bu hususta.

09/27/2017 at 13:15, Kırmızı cx 3 :

Bence is sadece servisin iyi niyetinden değil servet abinin bilinçli bir kullanıcı olması ve karsi tarafa müşteri memnuniyeti nedir öğrenebilmesinde saklı . Hayırlı olsun abi kaza bela olmadan binersin inşallah. Ayrıca aksesuarlarin sonrasını da bekliyoz...

to be continued...yani...

Maddi imkanlar dahilinde yapılacak işlemler var. Zamana yaydık :)

Şimdilik buradan yazıyorum. İcab ederse ayrı konuda devam ederiz Admin taktiri ile. Aracım serviste iken bir hanımefendi gelip aracın konsola baktı izin ile. Eşi açılma görmüş. Bende vaktinde gördüm ama acaba head up display ısınmasını engelleyen boşluk mu diye önemsemedim. Konsolda açılma imiş. Diğer Cx3 kullanıcıları bi bakabilir mi, aynı mı açıklık?

IMG-20170929-WA0002.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 saat önce, Servet :

Aracım serviste iken bir hanımefendi gelip aracın konsola baktı izin ile. Eşi açılma görmüş. Bende vaktinde gördüm ama acaba head up display ısınmasını engelleyen boşluk mu diye önemsemedim. Konsolda açılma imiş. Diğer Cx3 kullanıcıları bi bakabilir mi, aynı mı açıklık?

IMG-20170929-WA0002.jpg

Abi sen söyleyince baktım . Bende de var :) unuttum fotoyu. Tam direksiyon hizasına ayarlamışım eğilmeden görünmüyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
2 saat önce, Servet :

Çok araç geldi geçti elimden. Bir tek buna üzüldüm giderken. Yolları ayırdık hayırlı bi iş için. Alan keyfini sürsün inşallah. 

sattın mı arabayı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Servet :

Gayrimenkul işine girince firmaya verdim. Peşinat olarak 

hayırlı olsun Servet hocam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Servet :

bu kadar kibar sattım diyeni görmedim :P içi gitmiş garibimin. Gel bir iki tur veririm gezersin şerbet usta :D Abi daha iyisi (yok ama) nasip olsun inşallah. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, jackjoker :

hayırlı olsun @Servet hocam. Çok daha iyisini alırsın nasılsa. 

İnşallah 

5 saat önce, vethekim :

hayırlı olsun Servet hocam.

Teşekkürler beyler. 

9 dakika önce, Fotifoti :

bu kadar kibar sattım diyeni görmedim :P içi gitmiş garibimin. Gel bir iki tur veririm gezersin şerbet usta :D Abi daha iyisi (yok ama) nasip olsun inşallah. 

Senin araba yavaş. 0-100 10 saniye üstü araç sevmiim :D

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21.02.2018 at 08:43, Servet :

böyle olacağını bilsem gaza az basar geçmezdim yahu tüh üzüldüm...

balkonda bi kave?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Renegade :

Servet beyin, kısa ve öz yorumları ile teknik desteklerini bundan sonrada esirgemeyeceğini umut ediyorum.

rüşvet demiyelimde ufak bir teşvik ( ÇAY ) olursa esirgemez gibi geliyor bana:rolleyes::2funny:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22.02.2018 at 18:07, Çağlar Bayur :

mukadderat sığacağız artık zor ama chai feda

Çaylı kek ile iyi gider 

22 saat önce, Renegade :

Servet beyin, kısa ve öz yorumları ile teknik desteklerini bundan sonrada esirgemeyeceğini umut ediyorum.

Mazda araç bir köprü idi. Artık bu taraftayım. Elimde olmayan araç hakkında daha fazla bilgi veremem ama başka konularda her zaman yardımcı olmayı isterim seve seve 

11 saat önce, ezengin :

Hayırlı olsun.. Bu sade ve güzel stickerları nasıl tedarik ediyorsunuz? Kendim satın alıp kendim uygulamak istiyorum da :) 

Yetkili servis satıyor sadece. 

11 saat önce, vethekim :

rüşvet demiyelimde ufak bir teşvik ( ÇAY ) olursa esirgemez gibi geliyor bana:rolleyes::2funny:

Bana demlik verene hayatın sırlarını bile söylerim 

• Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20.02.2018 at 22:26, Servet :

Çok araç geldi geçti elimden. Bir tek buna üzüldüm giderken. Yolları ayırdık hayırlı bi iş için. Alan keyfini sürsün inşallah. 

Hayırlısı olsun Rabbim daha iyilerini nasip eylesin:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.02.2018 at 22:34, münürb :

Hayırlısı olsun Rabbim daha iyilerini nasip eylesin:tey:

Amin, inşallah :)

23 saat önce, Erhan ataç :

Allah kaza bela vermesin maşallah diyelim on numara sticker bende çok istiyorum ama hiç örnek bulamadım☹️

Örneği yok. Ülkemizde tek benim araç için sipariş edilmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...