Jump to content

MirrorLink Mazda'da neden yok

Riot03
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir çok markanın akıllı telofonlardaki bazı özellikleri kullandıran mirrolink proğramı mazda'da neden yok 

Keşke olsa... Bi ara mazda media player maceramız olmustu, kısmen basariya da ulasmistik aslinda.

Android Auto da yuklenebiliyo bu arada alternatif olarak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben daha önceden focusclup'ı takip ediyordum orada ford ile otokoç'dan yetkili kişilerde üyeydi yapılan bazı yorumlara sorulara yetkili kişiler cevap verebiliyordu burda mazda'dan kimse yok takip ettiklerini tahmin ediyorum ama burda olmaları gerektiğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben daha önceden focusclup'ı takip ediyordum orada ford ile otokoç'dan yetkili kişilerde üyeydi yapılan bazı yorumlara sorulara yetkili kişiler cevap verebiliyordu burda mazda'dan kimse yok takip ettiklerini tahmin ediyorum ama burda olmaları gerektiğini düşünüyorum.

Olmaz mı hocam, burda da var :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Holydao :

Olmaz mı hocam, burda da var :)

Vardır elbet...

Niye SCBS tüm mazda modellerinde standart? Onun yerine bir mirorlink koyamadınız mı?

İlerleyen zamanda güncellemeyle gelebilir. Alt yapısı araçta hazır...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda, dokunmatik ekrandaki güvenlik felsefesini değiştirmediği sürece ne carplay ne mirrorlink ne de android auto zor. Bu sistemlerin çalışabilmesi için sürüş esnasında dokunmatik ekranın aktif olması lazım. Şuan Çin'deki Mazda'larda carplay var. Belki yakında buraya da gelir. Kısa zamanda vakit bulabilirsem, AppleTV 4.Nesil cihazı araca monte etmeyi düşünüyorum. Bu şekilde, hem TV, Youtube, Navigasyon gibi uygulamaları çalıştırma imkanı olacak hem de airplay ile telefon görüntüsünü araç ekranına direk yansıtma imkanı olacak. Yakında bu projemi faaliyete geçirebilirsem burada paylaşırım. Bu arada bu özellikler de sadece yazılım güncellemesi ile gelir mi orası da muamma.

9G5LR5.jpg

gXAojR.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...