Jump to content

Mazda 2,3 Milyon Aracını Geri Çağırıyor

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

15 dakika önce, İlhan :

Aracına sonradan bagaj kapağı üstü spoiler taktıranlar oluyor. Spoilerin ağırlığı ile ya hemen yada bir süre sonra bagaj amortisörleri görevini yerine getirmiyor.

Spoiler benim araçta yaptıran cok var.  RX-8'te bagaj kapağı aluminyumdur cok hassas birşeydir, kapağı açıp kaparken amortisör mekanizmasının hassas olduğunu anlıyorsun zaten. Buna rağmen gidip McLaren'de Koenigsegg'tekinden büyük spoiler taktırıyorlar, bagaj onu kaldıracak güçte değil. Benim bagaj kapağına serserinin teki üstten yumruk atmış resmen yumruğun izi duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu şekilde bir açıklama buldum.

Japonyada 390.00 ve yurtdışındaki 1.8 milyon araç ki bunlar Mazda 3 ve CX-3 leri kapsıyor, bagaj kapağının tuza maruz kalması durumunda paslanarak kırılabildiği sebebi ile. Buna ek olarak 110.000 araç da ki yine Mazda 3 ve CX-3 leri kapsıyor dizel motorlardaki bir bilgisayar problemi ile çağırılıyor demiş..

Mazda Motor Corp said on Thursday it would recall a total of 2.3 million vehicles worldwide over potential problems with their rear gates, along with a separate issue involving diesel engines.

The Japanese automaker said it was recalling around 390,000 vehicles including the Mazda 3 sedan and the CX-3 SUV crossover model in Japan to fix the damper stays on their rear gates, which may corrode and break if exposed to salt.

Mazda said it planned to recall an additional 1.8 million vehicles in overseas markets over the same issue. It also announced a domestic recall of around 110,000 vehicles, including the Mazda 3 and CX-3, over a computer problem with their diesel engines.

Kaynak

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servise uğradım :) bana bagaj degil ama yakıtla ilgili bir şey yüzünden geri çağırma çıkmış . Çay içtim sindi semihle yemek yıyoruz şimdi :) çağırırlarsa bir çay daha içerim

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...