Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Ledli Kedi Gözü Reflektör Uygulaması

askin.tc
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

41709caff39b9fb988e29e0413665f58.jpg
Tampon sökülmeden takılmıyormuş malesef. Ancak sonuç harika

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

video da dediğigibi kesinlikle harika...

keşke daha fazla detay verseydiniz nerde yapıldı maliyeti ne oldu gibi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vereceğim. Şu an müsait değilim. Daha güzel video çekip detay vereceğim en kısa sürede

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok hoş. Gule güle kullan.

Benim smoked ledler su koymaya başladı, solda tarafta ki ledlerden 2si kafalarına göre bazen yanıyor bazen yanmiyor.

Akşam hiç güzel bir görüntü olmuyor.

mehmetozdemir hoca senin ledler ne alemde?

Aşkın bey, detayları paylaşırken tedarik ettiğin yeri de yazarsan sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, quiteguide :

Çok hoş. Gule güle kullan.

Benim smoked ledler su koymaya başladı, solda tarafta ki ledlerden 2si kafalarına göre bazen yanıyor bazen yanmiyor.

Akşam hiç güzel bir görüntü olmuyor.

mehmetozdemir hoca senin ledler ne alemde?

Aşkın bey, detayları paylaşırken tedarik ettiğin yeri de yazarsan sevinirim.

benimkilerde hiçbir sıkıntı yok şeytan kulağına kurşun :) sizin ürünlerde izolasyon sorunu vardı demek ki. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, Mehmet Özdemir :

benimkilerde hiçbir sıkıntı yok şeytan kulağına kurşun :) sizin ürünlerde izolasyon sorunu vardı demek ki. 

İzolasyondan ziyade, sonradan taktigim frene bastikca yanıp sönen flash strope modülden supheleniyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar tampon sökme işi 70-80-100tl civarı arkadaşın tanıdık indirimli söktü 50 TL yine arkadaşın oto elektrikçi bağladı 10tl ye. 20$ kedi gözler çinden geldi Alibaba dan aldım. Alırken sanal kart kullanın. geçmişte kart bilgilerini çok patlattılar milletin.

Ledlerde 3 adet kablo var kırmızı beyaz siyah. Siyah topraklama kırmızı normal stoplara beyaz da sağ sol sarı ışık sinyaller bağlanıyor. Tampon sökme işlemi yapılmışken temiz olması için birkaç darbeli yerim vardı komple boyandı. 200lira boya tuttu.

Tampon sökme işi olmasa çok uygun ancak bizim tamponu alt kısmında plaka takılan siyah bölüm ayrı bir parça değil. Tümleşik. Kedi gözler tırnaklı değil. Sakın sökmek isteyenler zorlamasın. Başta sol kedi gözüm kırılmıştı. Bu yüzden orijinal kedi gözü bulamadığım için bu yola girdim.

Kedi gözü tırnaklıdır diyen ustalara sakın kırdırmayın. Tırnaklı değil vidalanmış durumda Orijinal kedi gözlerin Serviste tanesi 120 liraya yakındır. Bilginiz olsun. Elimde orijinal bir adet sağlam sağ taraf kedi gözükaldı onu da nete koyup sattım.

Sonuç harika. Akşam oldu mu kısık bir şekilde devamlı yanıyor. Gündüz tamamen farlar kalpalı iken sönük. İnşallah muayenede sıkıntı olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, askin.tc :

Kedi gözü tırnaklıdır diyen ustalara sakın kırdırmayın. Tırnaklı değil vidalanmış durumda Orijinal kedi gözlerin çıkması bile 65tl tanesi. Serviste tanesi 100 liraya yakındır. Bilginiz olsun. Elimde orijinal bir adet sağlam sağ taraf kedi gözü var onu da nete koyup satacağım. Sol taraf için çok uğraştım bulamadım. Belki sağ taraf ihtiyacı olan vardır. Kablo filan derdi olmadığı için tampon sökmeden takılabilir

Dediğiniz gibi serviste ki tek adet fiyatı 83.-Lira idi, yaklaşık 8-9 ay önce.

Bu arada 2.nesil Mazda 3'e yapılan Farklı Led Reflektör uygulaması daha vardı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 hours ago, askin.tc said:

PayPal ile ödeme şansımız olmadığı için risk var. Sanal kartı olmayanlar Ebay ı tercih edebilir.

Malesef şuan ebay üzerinden birşey almak mümkün değil. Paypal ülkemizde yasaklı olduğu için, ebay de kredi kartı işlemlerini paypal üzerinden yaptığı için mümkün olmuyor. Benim de alacak şeylerim var sırf bu yüzden alamıyorum. İngiltere kartım vardı onun da son kullanma tarihi geçti. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Ben profil bilgileri yorum puanı yüksek satıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Satıcı negatif yorum almak istemez ise yeni ürün yollayabilir belki. Arızalı çıksaydı da takacaktım kırık reflektör kullanmaktansa orada sağlam bir şey olması yeterli. Şunu da belirteyim. Alibabadan usb 3 dönüştürücü kart aldım. Sahte çıktı.Usb 3 Ntfs formatlı hdd ye Usb 2 hızında transfer yapıyor. Telefon bataryası almıştım birkaç kez. Onda da şarjı az gidiyordu. İçini parçaladığım zaman içinden daha küçük batarya çıktı kalan kısmı doldurmuşlar öyle bantlamışlar. Ancak 1000 küsür liralık teyip alan da var siteden. Tamamen işiniz şansa kalmış. %80 ürün gönderenler iyi. Ben aldığım birçok şeyin hayrını gördüm. İade işlemi itiraz ve ücret geri alma yapmadım hiç. Yapan varsa anlatsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...