Jump to content

Mazda 323 İçin Alternatif Buji ve Performans Durumu

Rhapsody
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar saatler once sanayinin onunden geçerken bayram gezmesi yapacagimiz icin söyle karburatore bi kontrol amacli baktirim dedim.

Bujiler ngk serisiydi onerilen mazda serisi daha onceki konularimizda detayli olarak var. Buji kablosuda muadili orta kalite biseydi markasini hatirlamiyorum suan.Kontrol sonucuna gelirsek;

Bujilerden ikisi komurlesmis resmen buji kablosundada birinin uc kismi yanmis digerlerine baktirmadim bile zaten.

Tabi ngk serisi hemen bakinmaya basladim ama arife günü nerde bulucaksinki? Usta Toyotalara surekli kullandigi kablo ve bujiden bahsetti hem ucuz hemde işini fazlasıyla gorur dedi. Düşündüm yolda kalma riski yasayacagima performans vermesede bunlari alsam kafam rahat olur diye ve aldim sonuv itibari ile. Hemen yola ciktim ve biraz denedim ve nerdeyse eskisi kadar performans veriyor haliyle motor daha sakin çalışıyor.

Yani genel olarak memnunum.Ngk serisi bulamayanlar icin iyi bir alternatif olabileceginden yazma geregi duydum.

4 lu buji takimi 30 tl kablosu 35 tl

e55ec7587e55dc771610268399ea997c.jpg2c370054ff5a3e9f3aa9ac5711446aa1.jpg06ed1066fb6ba4e1656b509821cf83e7.jpg

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...