Jump to content

Mazda Furai Concept

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 60
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• Superas

5

• MuRDoC_111

11

• Uygar

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ethanolle çalışıyo.. sesinin patlak gibi cıkması bundan heralde.. çünkü RC araçlarınında sesi buna benzer.. sesinin ince olması da 3 rotorlu olup yüksek devirlere çıktığı içindir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan, egzozun altında ne yazdığını okuyabildin mi ? :)

yok abi henüz 120küsür tane kanji örendik.. bunlar onların arasında yok şimdilik :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yok abi henüz 120küsür tane kanji örendik.. bunlar onların arasında yok şimdilik :)

ohoooo ne sorsak daha oraya gelmedik diyon demekki bişi öretmiyolar size :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ohoooo ne sorsak daha oraya gelmedik diyon demekki bişi öretmiyolar size :D :D

abi yaf 2 tane babaçko gibi alfabesi var zaten onlarla basımız yeterince belada :D ,, sordugunuzda kanji hani dier 2 alfabeden istediginizi sorunda böle harfleri harften cok resime benzeyen yani kanji dediğimiz harfleri baz alan sorularla gelmeyin bana aalarım bak :D okul bitene kadar 1000-1500 kadarını ezbere bilecek durumda olmamız gerekiyomus, ondan sonraki en kısa sürede bu sayıyı 3000 civarına cekmek lazımmıs nediim simdi ben bunları düsündükce geleceğimle ilgili soru işaretleri beliriyo zaten aklımda :D kolay deil yani onu demeye getiriom Japonca bu öle 1bucuk senede haftada 4 saatle örenilecek gibi bişe deilki her sorduunuzu  cevapliim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi üstüme gelmeyin yaff ;D tamam itiraf ediom japonca finali ilk defa kötüydü, hoca harcadı hepimizi :D yine şikayet ettim sanırsam :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan derhal o işi hallediyorsun.. gelecek seneye o iş bitmiş olacak.. Yok öyle caponcaya benzeyen nickler kullanmak beleşten :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz de seni biliyor sanıyorduk :D

ehehe noldu abi daa Allah askına hemencik kapılır mı binlerce kanji :D dier 2 alfabeden ne istersenis sorun diom sadece böle resime benzer harf olmasın, onlarla ilgili bilgilerim kısıtlı,, en son 120 falandı örendiimiz kanji sayısı bunnarda onnarın içinde yok zaten :D kınıyorum mazda yı, karizmayı cizdik :D satıyorum benim guzuyu var mı talip :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan derhal o işi hallediyorsun.. gelecek seneye o iş bitmiş olacak.. Yok öyle caponcaya benzeyen nickler kullanmak beleşten :D :D

leyn dıfılımın dıfılı :D sen yolla gelsin hele bi bakalım son cizimlerine, adamlar yapıo bak ne ders cıkardın bu furai den söle bakim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...