Jump to content

Kaza Videoları - Fotoğrafları - Haberleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arac kullanirken veya KULLANMAZKEN .. Lutfen 5 dakika gec gidecegimiz yere varmak icin acele etmeyelim ..telefonla gereksiz konusmayalim ..dikkati iki saniye bile dagitmayalim ..bitisini gormedigimiz yola viraja dalmayalim , senin keyfin yerinde ise diger binlerce arac surucusu icinden kafasinda binbirturlu bocek olanlar olabilir.Çok daha dikkat lütfen.

http://www.facebookvideodown.com/-18-safety-22943.html

Gönderdiğim videoyu iki defa seyredenin 2-3 ay, yıl veya  bir ömür boyu  guzu gibi araç kullanacağını zannediyorum. Allah kimsenin başına vermesin..Her iki taraf için söylüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

4 çekerler bile çıkamamış. Bunlar ehliyeti bakkaldan mı almışlar anlamıyorumki :D

Bu burada çok fazla yapılabilecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Yol bildiğin buz tutmuş. Lastikler kışlık değilse dört çeker olsa ne olur ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün burda bi yeni jetta yokuşu çıkamadı kaymaya başladı aşağı doğru, duruyo kayıyo duruyo kayıyo adama dedim ki frene basma bırak adam diyoki frene basıyorum ama kayıyo :D en son polisle birbirimize bakıyoduk :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eşimle izledik şimdi videoyu ilk tepkisi, ne işim var o havada sokakta yaa çok önemli olmadıkça hayatta çıkmam, hadi çıktım o yukuşta o kadar arabanın 4lüleri yanıyo onları görünce girmem herhalde dedi... gerçekten çok merek ediyorum burada niye bu kadar araç birikti acaba... bırak arabayı aşağıda veya yukarıda, veya başka bi yoldan git, parket yürü evine. bu videodaki insanların bence en az %50si inatlarının kurbanı... bu arada izmirde olduğum için tuzum kuru evet :D gerçi burda da yağmur ve rüzgar felç edebiliyor hayatı bazen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya kesinlikle hiçbirinde kar lastiği yok bence, ben senelerce bitliste araba kullandım bizim bnuralarda bayağı kar yağar vede bayağı yokuş yerler vardrı ben kesinlikle böle bir durum görmedim ama bunları izleyince acıdım valla,yazık olmuş güzelim arabalara tamamen  kış yolu acemiliği.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erzurumda aylarca buz olur yollar neden acaba bu tip videoları göremeyiz ? :D

Muhtemelen onlar yıllar önce yaşamışlardır o görüntüleri :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

erzurum kars kayseri gibi kar yağınca hava sıcaklığının 0ın üzerine çıkmadığı yerlerde karda araç kullanmak daha kolaydır çünkü kar erimez kar olarak kalır ben memleketim olan gaziantepte azıcık kar yağsa dışarı mecbur kalmadıkça çıkmam çünkü hemen buz olur trafik felç olur ama kayseride özellikle eski samaramla dizime kadar gelen karda dimdik yokuşlardan tırmandığımı bilirim -araç rus malı dingil aralıkları tam kara göre üretilmiş 626 karda o performansı veremiyor maalesef- hiçbir problem olmaz araç kayar ama kontrol sizdedir tabi kar lastiklerinin de büyük etkisi var ama o da buzda bir yere kadar Allah cümlemizi korusun..

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orası cıdden cok dık bı yokus kar buz farketmez araba kayar affetmez :) ama ben aradan gecıp cıkan soforu ve sola kırıpta kaldırımda duran adamı ayakta alkısladım, Q7 sahıbınede uzuldum araba durmuyor tum tekerlerı kılıtlıyken kayıyo yetmıyor carpıyor duzelıp kaymaya devam edıyor bır de o ınsanları suclamamak lazım orada kayanların cogu buyuk ıhtımalle o yokusun basındakı sıtede oturan ınsanlaro3 yol var o tepeye cıkan 3 ude dık yokus orası ayrı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Beter olsunlar ...

Hadi bunlara fazlası ile alıştık ama şimdilerde bunların arasına kamyonet (bildiğiniz arkası kasalı ,tenteli ) ve büyük panelvan minibüsler de katıldı.Geçenler de Kavacık dönüşü bir kamyonet az daha benim ön tarafı biçiyordu  >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok abi olmasınlar.. Yazıktır. Ama şu bariyerlere kesinlikle bir çözüm bulunması gerekiyor. Baksanıza hiç bir engele takılmadan bir yerden girip diğer taraftan çıkıor. Çok tehlikeli bu bariyerler. Metrobüs bariyerleri keza öyle. Çok motosikletli kaza yapıp kafası koptu. Biri de bizim eski motosiklet grubundan arkadaştı. Araçlar kaza anında metrobüs yoluna geçiyorlar. Bariyerlerin amacı o tarafa geçmesini engellemek değilmiydi ? Dolu bir metrobüsle çarpışşa ne olur düşünemiyorum.

Diğer en önemli husus trafik sorununa artık bir el atılması gerekmekte. Her yere kamera mı yerleştiriyorsun. Mobil araçlar mı yapıyorsun ama artık takip çok sıklaştırılmalı. Cezalar da arttırılmalı.

Ve geldik en önemli meseleye. İnsanları eğitmek, bilinçlendirmek. Şimdiden başlarsak ancak 2-3 nesil sonra kaliteli insanlar yetişmiş olur. Ama ben öyle bir çaba göremiyorum malesef. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Trafikte bu kadar öküzü bir arada görünce insanın ilk aklına beter olsunlar gelebiliyor ama dememek gerek...

Bariyerlere çözüm ise halatlı bariyerler takılarak çözüm bulunuyor, ancak o kadar bariyerin halatlarla değiştirilmesi tabiki de zaman alıyor ve para gerektiriyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli, halatlı bariyer dediğimiz burada metrobüs yoluna koyulanlar mı ?

Evet o halatlardan... Standartları bu şekilde olacak ama olana kadar da, bir çok aracın içine girerek can yakmaya devam edecekler...

Allah herkesleri görünür, görünmez kazalardan korusun.

:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amin.

Savaş'ın bahsettiği de o halatlar işte. Araçlar için yeterli gibi ama metrobüslere yetmiyor ve durdurmuyor.

Yalnız Savaş bence orada motorsiklet sürücülerinin de hatası var. En sol şeritte bariyer yanında gitmeleri sence doğru mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Amin.

Savaş'ın bahsettiği de o halatlar işte. Araçlar için yeterli gibi ama metrobüslere yetmiyor ve durdurmuyor.

Yalnız Savaş bence orada motorsiklet sürücülerinin de hatası var. En sol şeritte bariyer yanında gitmeleri sence doğru mu ?

İyi de; Metrobüs olayı başlı başına farklı bir olay... Pişmiş aşa katılan su bile değil... Buz kalıbı, buz... Zamanında yapılamayan planlamanın acısını iyi kötü herkes çekiyor en çok çekenler de en altta kalanlar olmakta... Motorsiklet sürücüleri gibi...

8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatalı olanları vardır mutlaka, ama kayp o tarafa sürüklenen de olabilir. Bu ihtimali de göz önünde bulundurarak çözüm üretmek lazım. Halatlı bariyerler de bana kalırsa pek mantıklı değil. Kaç araç metrobüs yoluna girdi çünkü kaza yaptıktan sonra.

Daha yavaş gitmek de bir çözüm yolu olabilir belki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...