Jump to content

Kaza Videoları - Fotoğrafları - Haberleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hükümet Konağı bahçesinde Megane 2 küçük bir kaza yapmış, sonuç; takke düştü kel göründü:) leğen yapıp evde çocukları yıkamak lazım. Allah büyük kazalardan saklasın...

post-7314-14169529338_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni otomobillerde fiber/plastik, hafif malzemeler çok sık kullanılıyor. Megane 2'de sağ ve sol  ön çamurluklar evet plastik :).  Bu malzemeye bastır, bırak şekil düzelsin.. Sürtmeler de filan göçmüyor kolay, kolay. Boyası kalkıyor, boyattırıp kurtuluyorsunuz. Bir otomobilde kaza anında, bizi koruyan aracın şasisidir, temel iskeletidir. Megane 2 bu şasi ve iskeleti konusunda nasıldır ? O nu bilmiyorum. Ama Euro NCap'ları başarıyla geçiyor Renault.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana çok garip geldi doğrusu. Anadolları biliyorum da, megan garip geldi..

2000'li yılların başında (artık ne zaman üretilmeye başlandı tam hatırlamıyorum) Clio'lar ile başladı bu plastik tampon uygulaması... Çok fazla güneş gören araçlarda yamulma oluyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

plastik metalden çok daha dayanıklı vede darbe emici bir malzeme zamana,  çürümeye, korozyona vede deformasyona karşı çok dirençli, süper lüks spor otomobillerin hemen hemen şasi dışı bütün parçaları  bu malzemeden yapılıyor, hatta bazı araçların hafif olsun diye şaftları bile fiberglastan üretiliyor. tabii biz karadüzen isimlendiriyoruz ama tabii ne gibi kimyevi değişiklikler yapılıp nasıl adlandırılıyor bilisel olarak bilemiyorum bu kullanılan malzmelerin, ben testini izlemiştim fiberden yapılan bir şaft, çelikten yapılan bir şafttan daha fazla baskıyı kaldırmıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

çamurluklar ya da kaput pahalı olduğu için, kaportacı ya da tornacı kazalı olan çamurluk ya da kaputu düzeltebiliyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çamurluklar ya da kaput pahalı olduğu için, kaportacı ya da tornacı kazalı olan çamurluk ya da kaputu düzeltebiliyor mu?

Değişim yapılıyor, düzeltme ihtimali olmuyor plastiklerde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Değişim yapılıyor, düzeltme ihtimali olmuyor plastiklerde...

plastiklerde değil, bizimkilerde. demir ya da çelik olanlarda. plastikler zaten ucuz olur herhalde. benim kaput 500 tl, çamurluğun teki 500 tl.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

bir arkadaşımız paylaşmıştı bunu üzerinde epey yorum yapmıştık ama yorumlarımız lamborghini den çok mazda üzerineydi :) yazık olmuş her ikisine de. yalnız lamborghini jantları çok güzelmiş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Bursa’nın Gökdere ilçesinde hafif raylı tren istasyonunda raylara düşen kişiyi vatmanın son anda yaptığı fren kurtardı. Ulaştırma şirketi, dikkatiyle hayat kurtaran vatmana ödül verileceğini açıkladı.

http://www.youtube.com/watch?v=BwmsvERQXvE&list=UUG-vfwauUuTlDIyfKdG3CfQ

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Kaza zaten o hıyarın yüzünden oldu, yolun ortasında kazık gibi durmasa belki jip daha erken girecekti sola, zaten bomboş yol, jip baktı ki adam var yolun ortasında, geniş aldı ve durim durmiyim kararsızlığıyla geç dönünce , önünede adam çıkınca, kaza oldu , zaten kamyon döneceğini anlamış olsaydı frenlerdi , aniden içeri kırdı, Allah uzak etsin bizden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Yaşlı sürücünün gaz ve fren pedallarını karıştırmasından sonra oto yıkamayıcı nasıl dağıttığını izleyelim. Kaza sonu açılan airbaglar, bu kazadan yara almadan kurtulmasını sağlamış sürücünün.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bir insanın başına gelebilecek ender kazalardan. Yolda giderken önünüze uçak düşüyor. TransAsia hava yollarına ait bu uçak, düşerken hemen gerisindeki otomobilin, araç içi kamerasına takılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

devamı şöyle olabilir mi acaba?

patron --"nerede kaldınız sayın wang yu" (bir yandan da eli ile saati göstermektedir)

wang yu-- " efendim işe gelmek üzere yola çıkmıştım ki önüme uçak düştü"

" Ulu Buda canımı alsın, bir daha köpek çorbası içmek nasip olmasın efendim"

patron--" hassi..... "

patron (aynı zamanda da içinden )--" bu çalışanlarda iyice abarttılar yüzsüzlüğü,yalancılığı"

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...