Jump to content

Kaza Videoları - Fotoğrafları - Haberleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

14 saat önce, Leanback :

@doganayomer Geçmiş olsun. Çok çok büyük ihtimale yerde araçlardan kalan yağlar yüzünden hocam. Otopark'larda ve benzin istasyonlarında çok oluyor, tam bir motor ve bisiklet katili durum. Ne olduğunu anlamadan altından gidiveriyor alet.

teşekkür ederim, o an zemine bakmamıştım bir gün sonra bakmaya gittim zemin doğru tabirle ayna gibi, ışık yetersiz ve tam kaydığım yerde zemini boyadıkları sarı boya var boyalı zemine gelmeden teker izim var boyalı alan tırtıklı sanırım orada tutunup tekrar kaygan zemine gelince spin atmışım, anlaşılan avm otoparklarında 1. vites değilde 2. viteste rölantide gitmek lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motor, otomobilden çok farklı bir dinamiğe sahip. otomobilin kayması için 4 tekerin de kötü zemine denk gelmesi gerekiyor. biri tutsa bile otomobili dengede tutma ihtimaliniz çok fazla.  ama motorda durum çok farklı. bir tekerin kayması demek motorun düşmesi demek. ben de benzinlikten çikarken bir an karar veremeyip neredeyse 3 km hızla panik ön frenle ne olduğunu zerre anlamadan devrilmiştim. nasıl olduğunu anlayamadığım milisaniyeler içinde kendimi yerde bulmuştum.

bu arada zafer akçay videolarına bakın eğer bakmadiysanız. motor kullanırken yerdeki renk farklılıkları ölümcül olabiliryor gerçekten. ülkemiz yağ akıtan  bakımsız arabalarla dolu olup asfaltı berbat olduğu için cok dikkatli olmak gerekiyor. 

çok geçmiş olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok teşekkür ederim Zafer Akçay'ın bütün videolarını izledim her hafta da izlerim, verdiği öğütlerle bir sürü kazadan kurtardı, çıkar mı çıkar döner mi döner :) ışık yetersiz olduğu için zemini kestiremedim, bu kazadan çıkaracağım ders avm otoparklarında 1. viteste değil de 2. viteste rölantide gitmek olacak, Allah kimseye kaza bela yaşatmasın. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...