Jump to content

Kaza Videoları - Fotoğrafları - Haberleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

30 un üzerinde geçene hız cezası veriyorlarmış doğrumudur?

ceza falan yemediniz dimi?bende ona göre geçeyim,işin içine ceza girince bende yavaşlayanlardandım da :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ceza falan yemediniz dimi?bende ona göre geçeyim,işin içine ceza girince bende yavaşlayanlardandım da :)

öyle olsaydı ben bi tomar ceza yerdim :D sıkışık bile olsa maksimum hızda giriyorum....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesin babam uydurmuştur bunu :) Benim hızlı geçmeme söylenip buna benzer bişeyler diyordu kendi kendine :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ogs geçişinde yaşanan çok sayıdaki kazalar nedeniyle gişeden geçiş hız limitinde değişiklik yapıldı diye biliyorum ben. bende kgs olduğu için mecburen duruyorum ama biraderin arabayla geçiyorsam da yavaşlayarak geçiyorum gişelerden :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de çok yavaşlayarak geçerim. Araba hep sığmayacakmış gibi geliyor bana tırsıyorum. Hele bir de o beton üzerindeki çizikleri görünce :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gecen sene bı kaza ıslemıstım otobus hızla gecıyo 80 cıvar ıfalan sanırm adam da gıseden yuruyerek gecıyo ne ısı varsa annamadım otobuste gormuyo onu ve resmen 80 le adam bı anda cıkıyo onune frene basıcak zamanı bıle olmuyo adam pert dagılıyo resmen

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Helen İzmir'e ara sıra gittiği için rahatlar tabii :D Bir de İstanbul'dakilere sorun bakalım rahatlar mı :D

biz şuan rahatız karamürselde kesin sıkıntı vardır  ;D ama ne zaman rahatımız bozulur bilemem :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

OGS den hızlı geçmek (tabi belli bir yere kadar :D ) Zevkli yaw ;D 

Aslı varsa bizim bi bursalı arkadaş mersolu bursa istanbul bol bol gidip geliyor.. Birkeresinde ogs den 230 la felan geçmiş ogs okumamış :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biz şuan rahatız karamürselde kesin sıkıntı vardır  ;D ama ne zaman rahatımız bozulur bilemem :D

halilcim, ben de sizi rahatınızı ne zaman bozacağımı inan bilmiyorum valla.. 13 eylül kesin de, daimi olarak ne zaman olur bilemem :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

halilcim, ben de sizi rahatınızı ne zaman bozacağımı inan bilmiyorum valla.. 13 eylül kesin de, daimi olarak ne zaman olur bilemem :)

Hayatta yerleşmem dediğin bir il var mı Helin? Merakımdan soruyorum :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...