Jump to content

2005 Mazda 3 Yedek Parça İhtiyacı

Quattro

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar merhaba. Bir anlik dalginlik sonucunda Aracimla bir kaza gecirdim:(  Sol on tekerin ordan hasar aldi aracim. Sol far sol camurluk kaput vs hasar aldi. Ustaya degisecek parcalarin listesini cikartip fiyat vermesini istedim. Bazi parcalari cikma bazi parcalari yan sanayi olarak bulmus ve bana listeyi verdi. Listeyi asagiya yazacagim. Bu konuda bana yardim edeceklerden haber bekliyorum parca fiyatlari hakkinda. cikma yan sanayi veya orjinal sizce hangisi olmali. Maddi durumdan sikintidayim simdiden tesekkurler.

Sol far yansanayi 350

Sol sis yan sanayi 150

Kaput yan sanayi 450-300

Sol camurluk yan sanayi 150

davlumbaz yan sanayi 75

Kaput mentesesi(sag ve sol) yan sanayi 100

Solsalincak orj. Cikma 200

2 adet tampon braketi orjinal yeni 100

On panel(motorun onundeki plastik panel) yan sanayi 250

Havafiltresi(motorun ustunden sol tarafa uzayan plastik boru) orj. Cikma 250

Rot,rotil,z rot(bunlari bulamamis henuz)

20160924_201351-1.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok geçmiş olsun. maddi duruma göre değişir tabii ama en azınlık güvenlikle ilgili veya hareketli parçaları orijinal temin edebilirseniz ileride yaşayacağınız sıkıntılara da önlem almış olursunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun hepimizi. :dua::nazar: 

Siz almış olduğunuz fiyatları paylaşmamışsınız !

Bu durumda size yardımcı olacak arkadaşlar nasıl fikir yürütecekler ?

Mehmet arkadaşımında dediği gibi plastik/kaporta aksamın haricindeki parçalarda orijinalden şaşmayın derim. Bu arada kasko poliçeniz yok mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Quattro :

Tesekkur ederim abilerim. Simdi konuyu duzeltip fiyatlari yazacagim. Kaskom yoktu malesef:((

Rica ederim bu arada Düzcede Mazda Bayisi Ayhan abi var. Mazdacı Ayhan derler, kendisiyle iletişime geçersen eminim yardımcı olup seni birilerine yönlendirecektir. Kendisinin çalışmakta oldu bir usta, servis muhakkak vardır.

Diğer parça fiyatlarını EVO'dan fiyat alabilirsin. Ödeme şekline göre indirim uygulayabilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...