Jump to content

Mazda 6 Spoiler

CAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Belki de doğrusunu yapıyor... Bu yeni trafik kanununda far yıkaması olmayan zenonların yasaklanacağı rivayet ediliyor, bazı servisler takmıyormuş artık...

uzun süredir xenonlu araclarda far yıkaması mecburi yeni bişe deil bu :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Selman

6

• babatolia

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Onu biliyoruz da, senin dediğin fabrika çıkış standardı benim dediğim trafiğe çıkış standardı yani kapatıcak far yıkaması olmayan zenonluyu trafik... Bu söylenti mi düşürdü bu kadar zenon fiyatlarını acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

farların önüne denk gelecek şekilde tampona gövde rengi boyanmıs kenarları oval dikdörtgen bi ufak plastik parca yapıstırırsak sorunu cözmüs oluruz kanımca :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla iyi bir çözüm sende de Kayserilik var mı :D yoksa Uygar hocamla ben mi akıl edemedim?

Bu arada araştırmam devam ediyor spoiler için, sanırım yurtdışında tanıdık birisini bulup felan ona aldırtacağım tatile gelirken getirteceğim. Kargo sorunu da olmaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Xenon için bilmiyordum ben de o olayı. Eğer öyle bir kanun çıkarsa mecbur dediğin gibi yapıcaz :D

O değil de, benim xenon geçen hafta arıza yaptı sağ taraf bir yanıyor bir yanmıyordu servise götürdüm soğuktan motoru arızalanmış dediler. Garip geldi bana nasıl yani donmuş mu soğuktan farın arkasındaki motor? yaptılar neyse şimdi çalışıyor. Gerçi forum konusuyla pek alakalı değil ama siz de dikkat edin xenon farınız birden sönerse bilinki soğuktan... (servisin yalancısıyım ben)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Xenon için bilmiyordum ben de o olayı. Eğer öyle bir kanun çıkarsa mecbur dediğin gibi yapıcaz :D

O değil de, benim xenon geçen hafta arıza yaptı sağ taraf bir yanıyor bir yanmıyordu servise götürdüm soğuktan motoru arızalanmış dediler. Garip geldi bana nasıl yani donmuş mu soğuktan farın arkasındaki motor? yaptılar neyse şimdi çalışıyor. Gerçi forum konusuyla pek alakalı değil ama siz de dikkat edin xenon farınız birden sönerse bilinki soğuktan... (servisin yalancısıyım ben)

harbi sallamışlar gibi bu uçagın kakltıktan sonra motorun buzlanma sebebiyle durup düşmesine benzemiş biraz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

farların önüne denk gelecek şekilde tampona gövde rengi boyanmıs kenarları oval dikdörtgen bi ufak plastik parca yapıstırırsak sorunu cözmüs oluruz kanımca :D

Bu dediğini biraz daha aydınlatıcı olmaya çalışarak daha başka kelimelerle izah eder misin lütfen, hiç bişi anlamadım, özellikle tarif ettiğin geometrik şekli, üstelik oldukça Kayseriliyim...:)

Zenonları garantiden değiştiriyorlar hiç ayak sürümeden, ellerinde malzeme bol...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaaten non fonksiyonel olması gerekiyor.. :D soran olursa işte far yıkama var ahanda diyeceksin.. ha seninkinde yurt dışındaki bazı modellerde varmış demekki ama seninkine koymamışlar olabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özhan yanlış hatırlıyorsun.Spoyler = 350 ytl + Cam üstü 300 ytl.Belki 300 ytl sana alabiliriz dedim ondan aklında kaldı veya yayların fiyatı ile karıştırdın. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niye ki Abi; yanlış hatırlamamışım işte, en azından Burak kadar yanlış hatırlamamışım :D , 250 demişim 350 imiş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...