Jump to content

Mazda 6 Spoiler

CAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Polis, yıka bakayım çok kirlenmiş dediğinde ne yapmayı düşünüyorsunuz akıllı çocuklar?

sistemde su yok motoru zorlamayalım bi dahaki sefere insallah deriz :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Selman

6

• babatolia

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

Aferin bunları şimdiden konuşalım ki kasılmayalım zamanı gelince, hepimiz aynı şeyi söyleyelim...:D

itiraf et iyi bahaneydi ama :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

ya bende spoiler istiyorum mazda 6 aracıma ama herkes gibi bulamadım. şu ebaydan anlayan bi arkadaşla ortak club olarak bazı siparişler versek diyorum nasıl olur. yada en azından bana mazda6 ya mps spoileri nerden bulur ve yaptırabileceğimi gösterirseniz sevinirim

post-756-141695258115_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

olur burak abi bak ebaydaki linki vereyim sana.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Mazda6-Mazda-Mazdaspeed-Japan-4wd-MPS-TAIL-SPOILER-6_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33638QQihZ004QQitemZ140200996902QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

bu hk-plus diye birisi satıyor bu malzemeyi ayrıca bu adamda sis farı falan da var mazda6 ya göre. bu satıcıyı bi süredir takip ediyorum. beraber alabiliriz bundan aslında..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maalesef öyle ama artık oda görünmeyek ki spoilerin altında kalıyor

Biliyorum ama fikir olarak pek hoşuma gitmiyor kaportayı deldirmek :) Sen satıcıdan öğrendin mi yurtdışına kargoyu ne kadara gönderiyormuş ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45 dolara Shipping and Handling. tabi bir tanesi için geçerli 2 tane içinse belki ikisi 55-60 dolar falan olur. tabi sis farlarını da ekleyebiliriz.

ama gümrük işini nasıl çözeriz bilmiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ben her seferinde tek bi parça getirttim sorun olmadı yani combine shipping dedikleri birden fazla ürünü bi seferde yollatmadım zaten arada 3-5 dolar oynuyor...

1 tek parçam takıldı  o da eleman üstüne  fiyat belirtmiş onuda 2 lira ardiye parası ödeyerekten aldım gümrüklü paketlerden, lakin öncelikle pay pal ile ödemeyi yaparken satıcıya ürünü hediye gibi yollamasını bedel koymamasını hatırlatırsan iyi olur tabi bu her parça gümrükten geçecek anlamını taşımıyor takılanlar içinde (tek ise aynı maldan 5-10 tane getirtmiyosanız) kendi aracıma kullanacagım diyerek ve gümrüğünü ödeyerek alabiliyosunuz ,kastettiğim ürünler araca özel olan ürünler, elektronikte son cıkan yasaya göre tv tuner  ekran vs gibi seylerde epey hatırı sayılır vergi alınıyor yada turbo vs gibi seyler test için tse ye gönderilebiliyor (Boranın başına gelmiş)

özetle çok büyük ebatlı ve agırlıkta olmayan parçalarda sorun yaşamadım ben.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adamın tükkanını inceledim de ;

Spoiler dışında sinyalli ayna spor panjur da getirtilebilir görünüyor. Spor panjur için 300-400 YTL civarında bir fiyat vermişlerdi eskiden serviste..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya şu parçaları benzer fiyatlara bulabileceğimiz yaptırabileceğimiz hiç bir yer yok yaaa..

Bu fiyatlara zor.Spoylerin en ucuzu 250 -300 ytl.İnce bagaj spoyler 150-200 arası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bys tuningle bi ara görüşmüştüm bu mps spoileri için uygun bi fiyat alabilirim gibi geliyor. tabi arabanın sabahtan akşama kadar bys de kalması lazım kalıp için. aslında biraz adet olsa fiyatta uygun olur. mazda 6 kullanıcıları olarak kaç adet yaptırabiliriz, isteyen kimler.. ona göre konuşayım bys ile..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...