Jump to content

3.Nesil Mazda 3- İphone Görüntü Aktarımı

yukselokur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar Merhaba ;

İphone Telefonun Görüntüsünü kablosuz olarak mazda monitörüne aktarmanın yollarını uzun zamandır araştırıyorum, en basit ve kolay olan yöntemi mirror link resim deki gibi, mirror linki aldım tv ye çok rahat görüntü aktarabiliyorum ama mazdanın multimedia monitörünün arkasında av girişi yok, geri vites kamerası r den tetik alıyor bunu r ye bağladığımda sadece araba geri vitesteyken görüntü aktarıyor, ama sesi aktarmıyor youtube da bir dünya video var ama kimse nasıl yaptığının açıklamasını yapmamış, içinde arka kabloları kesip biçip yapanlarda var ama bir türlü olmuyor, yapabilen veya nasıl yapılacağını bilen var mı ? desteğinizi rica ederim.

İphone ios Kablosuz Görüntü Aktarmak İstiyorum 

1455643746472590298.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
On 10/12/2016 at 0:46 PM, yukselokur said:

Arkadaşlar Merhaba ;

İphone Telefonun Görüntüsünü kablosuz olarak mazda monitörüne aktarmanın yollarını uzun zamandır araştırıyorum, en basit ve kolay olan yöntemi mirror link resim deki gibi, mirror linki aldım tv ye çok rahat görüntü aktarabiliyorum ama mazdanın multimedia monitörünün arkasında av girişi yok, geri vites kamerası r den tetik alıyor bunu r ye bağladığımda sadece araba geri vitesteyken görüntü aktarıyor, ama sesi aktarmıyor youtube da bir dünya video var ama kimse nasıl yaptığının açıklamasını yapmamış, içinde arka kabloları kesip biçip yapanlarda var ama bir türlü olmuyor, yapabilen veya nasıl yapılacağını bilen var mı ? desteğinizi rica ederim.

İphone ios Kablosuz Görüntü Aktarmak İstiyorum 

Ben yapmak istediğiniz şeyi yaptım. Yurtdışından bir aparat alarak yapabilirsiniz. 

http://www.mzdconnect-art.16mb.com/en/Main/ Bu linkteki arkadaş satıyor kiti. Müsait bir vakitte detaylı anlatımını yapacağım ama fırsat bulamadım bir türlü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...