Jump to content

Mazda'ya Zorunlu Veda

SeymeN67
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1 saat önce, Batuhan79 :

Merak edenler için :)

14060147_10154046186119563_1771297062_o.jpg

@Batuhan79 aynı şey benim başıma mazda 5 te geldi. Serviste ( HALDIZ Mazda ) resim çekip garanti dahilinde yaptırmıştım. Aşırı sıcaklardan olabileceği söylenmişti. Geçen yaz bodrum tatilim sırasında araba uzun süre güneş altında kalmıştı.

10 dakika önce, İlhan :

Kemal abi hangi modelini düşünüyorsun ?

1.2 TSİ 

1.5 DCİ

1.6 DCİ

@İlhan 1.5 DCİ manuel icon donanım, panorama paket, 19 jant, stepne, inci siyah rengi. Açıkcası kazada en çok korkan oğlumdu. O durumu üzeriden atsın diye kendimce kararı ona bıraktım. 2 araç üzerine yoğunlaştı. Mazda 3 power sense ve kadjar. Ama şu anda son karar kadjar .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, SeymeN67 :

@Batuhan79 aynı şey benim başıma mazda 5 te geldi. Serviste ( HALDIZ Mazda ) resim çekip garanti dahilinde yaptırmıştım. Aşırı sıcaklardan olabileceği söylenmişti. Geçen yaz bodrum tatilim sırasında araba uzun süre güneş altında kalmıştı.

@İlhan 1.5 DCİ manuel icon donanım, panorama paket, 19 jant, stepne, inci siyah rengi. Açıkcası kazada en çok korkan oğlumdu. O durumu üzeriden atsın diye kendimce kararı ona bıraktım. 2 araç üzerine yoğunlaştı. Mazda 3 power sense ve kadjar. Ama şu anda son karar kadjar .

Kemal abi sizin için hayırlısı olsun inşallah.

Kadjar'la ilgili en çok gördüğüm duyduğum şikayetlerin başını 1.2 TSİ motor çekiyordu. Hatta bizim foruma bile üye olan bir arkadaş yaşadığı sorunları özetlemişti de, aldığı günden beri servisten çıkamıyorum bir türlü demişti.

1.5 DCİ'ye gelince, dizel motor yönünden zaten Renault kendini ispatlamış. 

Kadjar'la ilgili en çok şikayet trim sesleri.

19" Jantla yol konforu ve sesinden daha şüpheliyim. Kaldı ki birde lastik maliyeti işin içine giriyor. 3.Nesil Mazda 3 Power donanımlarda 18" Jant var..Lastik aramaya kalktıklarında bilindik, iyi ve tavsiye edilen bir marka lastik minimum 500-700 lira arasında başlıyor. 19" Jant denildiğinde fiyatlar herhalde dahada yükseliyordur.

Abi şimdi aldığın fiyatları bilmiyorum ama 90-95 bin arası bir şeydir herhalde..

Skoda SuperB 1.4 TSİ ACT modelide bir incele derim... Tam bir geniş ferah aile otomobili.. Fiyat performans otomobili..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lastik 650-850 arası bulunuyor. trim seslerinden şkayet çok, bizim forumda bir arkadaş kendi yapmıştı. Parçaları sökerek bir bant yapıştırmıştı. Aynı işlemi sanıyorum Reno servisleride yapıyormuş. Bakalım kaderde ne var göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük geçmiş olsun

ailenize ve size herhangi bir zarar gelmemesi en büyük teselliniz.

Fitil ile ilgili kısım ise ;

sıcakla alakalı olacağını sanmam olsa son 4 yıldır araç her gün adana mersin sıcağı altında 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet Hayri Genç

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük geçmiş olsun

ailenize ve size herhangi bir zarar gelmemesi en büyük teselliniz.

Fitil ile ilgili kısım ise ;

sıcakla alakalı olacağını sanmam olsa son 4 yıldır araç her gün adana mersin sıcağı altında 

Sağolun arkadaşlar . Bu bilgiyi servisten söylediler, net bir şey bilmiyorum

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük geçmiş olsun. Allah esirgemiş. 110 km ciddi bir hız. O hızda kaza olunca araba falan hikaye Allah çocuklarınızın , sizin yüzünüze bakmış. Büyük geçmiş olsun şokunu da bir an önce atlatmanız dileğiyle. 

Erinmeyip paylaşmışsınız. Ayrıca teşekkürler. 

Mazda 5 çocuklu bir aile olsam ilk tercih edeceğim araç olur. Tek eksiği otomatik vitesi ki uzun yolda kullanılınca o da eksi olmaktan çıkıyor.  Başınıza gelenler ne kadar haklı olduğumu bir kere daha ortaya koyuyor. Tekrar geçmiş olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Büyük geçmiş olsun. Allah esirgemiş. 110 km ciddi bir hız. O hızda kaza olunca araba falan hikaye Allah çocuklarınızın , sizin yüzünüze bakmış. Büyük geçmiş olsun şokunu da bir an önce atlatmanız dileğiyle. 
Erinmeyip paylaşmışsınız. Ayrıca teşekkürler. 
Mazda 5 çocuklu bir aile olsam ilk tercih edeceğim araç olur. Tek eksiği otomatik vitesi ki uzun yolda kullanılınca o da eksi olmaktan çıkıyor.  Başınıza gelenler ne kadar haklı olduğumu bir kere daha ortaya koyuyor. Tekrar geçmiş olsun. 

Sağolasın, tabiiki öncelikle ailem- ailemiz gelir ve gelmeli. Arabayı bu şekilde paylaşmak istedim. Çünkü her zaman üzerine basa basa anlattığımız sağlamlığı, güvenilirliği herkes görsün istedim.

Gecmis olsun. Onemli olan cana bir sey gelmesin. 

Sağolasın, Allah razı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Allah beterinden ve tekrarından korusun. Büyük geçmişler olsun. Umarım çocuklarda en kısa sürede atlatır bu şoku.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah beterinden ve tekrarından korusun. Büyük geçmişler olsun. Umarım çocuklarda en kısa sürede atlatır bu şoku.

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nedir son durum @SeymeN67 abi. Renault Kadjar son karar olarak kesinleşti mi ?

Evet arabayı aldım. 1000 km yaptım. Şu ana kadar tek şikayetim 19 inç lastikleri. Görüntü sevdasına Konfordan biraz ödün vermek zorunda kaldık. cd69126bd060b3f9ba8ffbe7fe57835a.jpg

Tavan bagaj hariç

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanman dileği ile.

Sağolasın. Allah razı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kadjar ismi de görüntüsü de pek iç acıcı değil.

Sıkıntı yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...