Jump to content

Mazda'ya Zorunlu Veda

SeymeN67
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayırlı olsun, güzel, heybetli bir araç. Motoru ne?

1.5 dizel 110 beygir

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ayi kaziyi gecen sene temmuz ayında ben yapiyordum. Birebir aynisi hemde.. mazda 3 hb otomatik ile.. sabah gunesi gunes gozlugum olmasina ragmen gözlerimin ici yaniyordu gozlerimi kapattim ve bir daha acamadim..5-10 sn kadar boyle gitmisim bilincim yerinde uyku yok ama acamiyorum gozleri.. allah yardim ettiki gozlerimi bir actim ki iki yol arasi kanal banket seklinde.. 120 km hiz ile cruise kontrol acik sekilde sol taraf tekerleri kanala girdi ve gozlerimi açtım. Neyseki panik olmadan tekrar seride girdim..girdim ama o korku ile 1 saatlik yolum kalmisti 4 saatte anca gittim. Korkudan ellerimin ve ayaklarimin titremesine hakim olamiyordum.. allah korudu.. esim ve yeni dogan kizim vardi . belkide bebegimizin sansina cok buyuk bir kazayi cok cok ucuz atlattik..

Bu arada yeni aracinda hayirli olsun kazasiz binmek nasip etsin allahim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@rubin; Büyük geçmiş olsun.

@SeymeN67; Hayırlı olsun. Hayvan gibi araba. :)

Renault 1.5 dizel motorları sağlam motorlardır. Uzun yıllar sağlık ve sıhatle binin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam ayi kaziyi gecen sene temmuz ayında ben yapiyordum. Birebir aynisi hemde.. mazda 3 hb otomatik ile.. sabah gunesi gunes gozlugum olmasina ragmen gözlerimin ici yaniyordu gozlerimi kapattim ve bir daha acamadim..5-10 sn kadar boyle gitmisim bilincim yerinde uyku yok ama acamiyorum gozleri.. allah yardim ettiki gozlerimi bir actim ki iki yol arasi kanal banket seklinde.. 120 km hiz ile cruise kontrol acik sekilde sol taraf tekerleri kanala girdi ve gozlerimi açtım. Neyseki panik olmadan tekrar seride girdim..girdim ama o korku ile 1 saatlik yolum kalmisti 4 saatte anca gittim. Korkudan ellerimin ve ayaklarimin titremesine hakim olamiyordum.. allah korudu.. esim ve yeni dogan kizim vardi . belkide bebegimizin sansina cok buyuk bir kazayi cok cok ucuz atlattik..

Bu arada yeni aracinda hayirli olsun kazasiz binmek nasip etsin allahim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah korumuş. geçmiş olsun.

@rubin; Büyük geçmiş olsun.
@SeymeN67; Hayırlı olsun. Hayvan gibi araba. [emoji4]
Renault 1.5 dizel motorları sağlam motorlardır. Uzun yıllar sağlık ve sıhatle binin.

Sağolasın. Gönül isterdi ki cx5 olsun. ama maalesef maliyet.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, SeymeN67 :

Sağolasın. Gönül isterdi ki cx5 olsun. ama maalesef maliyet.

@SeymeN67 abi, fırsat bulup müsait olduğun bir zamanda "Kadjar" izlenimlerini paylaşmanı bekliyoruz. :tey:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@SeymeN67 abi, fırsat bulup müsait olduğun bir zamanda "Kadjar" izlenimlerini paylaşmanı bekliyoruz. :tey:

Seve seve paylaşırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Geçmiş olsun ben 90 km hızla park halindeki bir araca çarptım mazda 3 aracimda 150 TL ilk hasar meydana geldi oda ön far tırnakları kırılmış falan ama carptigim araç pert oldu bana kimse inanmıyor Allah'tan bir şahidim vardı yanımda

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

03.11.2016 at 20:13, SeymeN67 :

1.5 dizel 110 beygir

Kadjar Mazda 3 sonrası nasıl geldi hocam? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@SeymeN67 abi satilik agir hasar kayitli Mazda 5 var senin arac mi o rengide ayni

Plaka 67AL198

Evet o araç benimdi. Yanılmıyorsam şu anda Diyarbakır'da . Araçla ilgili bir polis arkadaş beni aradı. Gerekli bilgileri ona vermiştim.

Geçmiş olsun ben 90 km hızla park halindeki bir araca çarptım mazda 3 aracimda 150 TL ilk hasar meydana geldi oda ön far tırnakları kırılmış falan ama carptigim araç pert oldu bana kimse inanmıyor Allah'tan bir şahidim vardı yanımda

Geçmiş olsun. durum aynen öyle. Ama kimse inanmak istemiyor

Kadjar Mazda 3 sonrası nasıl geldi hocam? 

3 ilk mazda aracım idi. Sonra 5 almıştım. Kadjar mazda yı aratıyor bu bir gerçek. Eğer taksi sınıfı dusunseydim 3 den kesinlikle vazgeçmezdim. SUV isteğim en uygun fiyat olarak kadjar ı aldırdı. KADJAR ile ilgili geniş bilgiler vereceğim. Biraz tanımam lazım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, hanakdoctor :

Agam carptigin arac neydi sakin yanlis anlama cok sasirdim çünkü 90 km cok ciddi bir hiz sirket araciyla yaptigim kaza linea 1.3 hafif carpmayla yaklasik 20 kaput ayari bozuldu on hafif yamuldu far tirnagi kirildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...