Jump to content

2016 Mazda Servis Bakım Kampanyası 1 - 19 Kasım

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şimdi, M.E.G :

Güzel haber. 30 bin bakımını yaptırayım :)

Yahu sende Mazda varmıydı ? Ben cidden artık takip edemiyorum senin araçlarını. :D

Cidden şu an ne var Mustafa sende ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, İlhan :

Yahu sende Mazda varmıydı ? Ben cidden artık takip edemiyorum senin araçlarını. :D

Cidden şu an ne var Mustafa sende ?

Abi bende 2012 mazda3 impressive otomatik var. Sabit araç :)

6 ayda bir değiştirdiğim, şirket için kullandığım şuan passat 1.4 tsi 150bg act passat var bir de. 

IMG_2201.JPG

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, M.E.G :

Abi bende 2012 mazda3 impressive otomatik var. Sabit araç :)

6 ayda bir değiştirdiğim, şirket için kullandığım şuan passat 1.4 tsi 150bg act passat var bir de. 

Passat'ı biliyordum da, Mazda'dan haberim yoktu. Kazasız belasız kullanman dileği ile. :dua::nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, İlhan :

Passat'ı biliyordum da, Mazda'dan haberim yoktu. Kazasız belasız kullanman dileği ile. :dua::nazar:

Nasıl bilmiyorsun abi 2012 de sıfır aldık bunu haldızlardan hala duruyor.  Çoğu yerde söz etmişimdir :) Demek ki denk gelmedin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Toplu olarak gitsek artı bi indirim olur mu [emoji58]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bilgilendirme için tşkrlr İlhan abi , günün en mutlu edici haberi oldu (:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, cengiz isot :

Toplu olarak gitsek artı bi indirim olur mu emoji58.png

İş yoğunlukları tek bir güne toplandığı için onlar toplu gelmemizi istemiyorlar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Mutlu Tekir :

Jant alımları da dahil midir acaba buna? 

Aksesuar dediğine göre dahil olsa gerek Mutlu. Daha önceki kampanyalarda dahil olup, jant alan arkadaşlarımız olmuştu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@cengiz isot , @kindness ın dediği gibi herkes bakım için giderse bir servise orayı kilitlemiş oluruz. Biz geçtiğimiz senelerde 2-3 arkadaş bakıma gidiyor, diğerleri de bunu fırsat bilip bizimle sohbete katılıyordu.

Benzer bir şeyi 12 Kasım için düşünüyoruz. Tabii randevu alarak. Randevu aldıktan sonra problem olmaz, servis hangi araca kaçta bakacağını bilir ona göre de bakım yapabiliriz yapamayız der.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 kasımda bende gelebilirim , yalnız benim ağır bakım yapılacak . hangi servise gidiyorsunuz .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...