Jump to content

2016 Mazda Servis Bakım Kampanyası 1 - 19 Kasım

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

12 dakika önce, cengiz isot :

12 kasımda bende gelebilirim , yalnız benim ağır bakım yapılacak . hangi servise gidiyorsunuz .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ağır bakımsa hafta içini öneririm size..Tecrübe ile sabit..

Sabahtan akşama kadar sürüyor. (Triger Değişimi) veya (Baskı Balata)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok yerinde ve zamanında bir kampanya olmasıyla beraber, harika bir haber bu.

Aracım her ne kadar 19500'de olsa da -hazır servisin tozunu yutmuşken- 20bin bakımını da aradan çıkarmak isabet olur sanırım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ağır bakımları hafta içine yönlendirirler zaten servisler. Cumartesi teslim alacak gibi ayarla, kahvaltıya da gelmiş olursun. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, İlhan :

2016 yılı Servis Sonbahar Kampanyası “1 - 19 Kasım” tarihleri arasında düzenlenecek olup. Bu tarih aralığında Yetkili Servislerden hizmet alacak, üç yaş ve altındaki araçlara %20, üç yaş üstündeki araçlara %30, parça, işçilik ve aksesuarda indirim verilecektir.

Tüm haberi görüntüle

çok isabetli bir karar  fiş almasak ne kadar olur acep :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, NeW3 :

çok isabetli bir karar  fiş almasak ne kadar olur acep :)

Fiş alırsanız size, yol, köprü, tünel, viyadük olarak geri gelecektir. :D:geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, İlhan :

Fiş alırsanız size, yol, köprü, tünel, viyadük olarak geri gelecektir. :D:geyik:

abi o işin şakası bende bir kampanya bekliyordum iyi zamanda geldi bu arada servisler lastikleri değiştiriyor mu acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, NeW3 :

abi o işin şakası bende bir kampanya bekliyordum iyi zamanda geldi bu arada servisler lastikleri değiştiriyor mu acaba ?

Servisler genelde kendi bünyelerinde lastik değişimi/Rot-Balans ayarı hizmeti vermiyorlar. Tercih ettikleri yol dışarıdan bir lastikçi ile anlaşarak bu hizmeti fason olarak alıyorlar.  Bunu servis/işçilik indirimine dahil ederler mi sormak lazım.

50 liraya yazlık/kışlık lastik değişimi yaptırıp balans ayarı yaptırabiliyorum..

Bildiğin güvendiğin bir lastikçide yaptırmanı tavsiye ederim. Tabi servisin çalıştığı yerde güzel olabilir...Yada belkide kendi bünyelerinde bu hizmet vardır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, İlhan :

Servisler genelde kendi bünyelerinde lastik değişimi/Rot-Balans ayarı hizmeti vermiyorlar. Tercih ettikleri yol dışarıdan bir lastikçi ile anlaşarak bu hizmeti fason olarak alıyorlar.  Bunu servis/işçilik indirimine dahil ederler mi sormak lazım.

50 liraya yazlık/kışlık lastik değişimi yaptırıp balans ayarı yaptırabiliyorum..

Bildiğin güvendiğin bir lastikçide yaptırmanı tavsiye ederim. Tabi servisin çalıştığı yerde güzel olabilir...Yada belkide kendi bünyelerinde bu hizmet vardır..

dışarıda lastikçim var abi ancak şu lastik basınç sensörü olayı kafamı kurcalıyor. sök tak işleminde bir zarar verirler diye servisi sordum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, NeW3 :

dışarıda lastikçim var abi ancak şu lastik basınç sensörü olayı kafamı kurcalıyor. sök tak işleminde bir zarar verirler diye servisi sordum .

Çoğu lastikçi zarar vere vere öğrendi artık bu işi ;) iyi bir rot balanscı zarar vermez zaten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, M.E.G :

Çoğu lastikçi zarar vere vere öğrendi artık bu işi ;) iyi bir rot balanscı zarar vermez zaten

var mı bizim memlektte iyi bir lastikçi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...