Jump to content

2016 Mazda Servis Bakım Kampanyası 1 - 19 Kasım

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni yaptırdım 420 tl de para verdim motor yağı hava filtresi yağ filtresine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hangi bakıma 420 verdin ?

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hangi bakıma 420 verdin ?

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

30 bin bakımı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30.10.2016 at 12:35, aurora :

Uzaktan alışveriş geçerli mi acaba? Örneğin sadece jant alsak? 

Evet olur tabi. 
Muğla bayimiz var @okkko.  yardımcı olur sanıyorum bu konuda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. 12 Kasım günü Bakım & Kahvaltı etkinliğine gelecek ve bakım yaptıracaklar için EVO Servis Müdürü Cem bir uyarıda bulundu, kampanya duyurulduğu ve talep arttığı için o gün sıkıntı yaşamamak istiyorsanız randevu almanızda fayda varmış. Sonra problem olmasın ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@burak 11 kasım için randevu aldım , aracı orda bırakıcam ağır bakımı var , c tesi günü benide alabilir misin [emoji849]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, cengiz isot :

@burak 11 kasım için randevu aldım , aracı orda bırakıcam ağır bakımı var , c tesi günü benide alabilir misin emoji849.png

Benim araç da serviste bir ihtimal haftaya kalabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün bıraktım ve aldım. 2. nesil mazda 3 dizel. 60.000 bakımı. kampanya öncesi 500-750 arası değişir denilen rakam kdv dahil 360 tl. yağ ve filtreler değişti (polen hariç). polen filtresi temizlenip yerine takıldı, değişime ihtiyaç duyulmadı denildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün şaşırtıcı bir durumla karşılaştım. Bakımlarımı çoğu zaman yaptırdığım meb başayar servisini arayıp randevu istediğimde fiyat sordum 550 TL dediler ben de bir yanlışlık olabileceğini bir önceki bakımımı kampanyasız 360 TL ' ye yaptırdığımı söyledim ama sonuç alamadım eşim servise gitti arabayı götürmeye belki yanlış anlaşılma vardır diye ona da biz kampanyayı kabul etmedik bizde yok demişler. Ben de SK oto dan randevu aldım fakat servislerin böyle keyfi hareket edebiliyor olması bana garip geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, anilcanatan :

Dün şaşırtıcı bir durumla karşılaştım. Bakımlarımı çoğu zaman yaptırdığım meb başayar servisini arayıp randevu istediğimde fiyat sordum 550 TL dediler ben de bir yanlışlık olabileceğini bir önceki bakımımı kampanyasız 360 TL ' ye yaptırdığımı söyledim ama sonuç alamadım eşim servise gitti arabayı götürmeye belki yanlış anlaşılma vardır diye ona da biz kampanyayı kabul etmedik bizde yok demişler. Ben de SK oto dan randevu aldım fakat servislerin böyle keyfi hareket edebiliyor olması bana garip geldi.

kampanyayı kabul etmemek de nedir? böyle bir hakları yok bence, şikayette bulunmak gerekir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, anilcanatan :

Bir saat önce, Mehmet Özdemir :

kampanyayı kabul etmemek de nedir? böyle bir hakları yok bence, şikayette bulunmak gerekir.

Meb Başayar Mazda'nın Yetkili Servisi Değil. Ankara'da SK ve Herter haricinde yetkili servis yok.

http://www.mazda.com.tr/forms-v2/dealer-locator/#/search/location/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Mehmet Özdemir :

Ben de şaşırdım fakat çok bilgi sahibi değilim dolayısıyla burada dillendirmek istedim.

Bilgi için teşekkürler @İlhan bey. Önceden yetkili servis diye biliyordum yeni mi değişti peki ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, anilcanatan :

Ben de şaşırdım fakat çok bilgi sahibi değilim dolayısıyla burada dillendirmek istedim.

Bilgi için teşekkürler @İlhan bey. Önceden yetkili servis diye biliyordum yeni mi değişti peki ?

Son dönemde bazı servis ve bayiler bıraktı. Artık yetkili servis değiliz demek yerine kampanyayı kabul etmedik demek de iyiymiş :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, anilcanatan :

2016 Temmuz'dan itibaren sonlandırıldı.

Şu an Ankara'da 2 tane yetkili servis var. SK ve Herter..Başka yetkili servis yok 

1 saat önce, Burak :

Son dönemde bazı servis ve bayiler bıraktı. Artık yetkili servis değiliz demek yerine kampanyayı kabul etmedik demek de iyiymiş :) 

O bir şey mi..

Adamların sitelerine girdiğinde halen yetkili servis yazıyor.

Sadece açıkalamlarda Ö.Servis şeklinde ibare var...Onuda Özel diye açık açık değil..kısaltarak Ö.Servis şeklinde yazmışlar..

O yüzden Aman Dikkat.. @Basayar Mazda servisi artık YETKİLİ SERVİS değildir....

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün itibari ile Ankara SK otoda aracımın 30.000 bakımını yaptırdım. Rutin bakım yapıldı sadece polen filtresi değişmedi 350 TL tuttu ve ön balatalar bitmiş onlar değişti 250 TL tuttu. Aracı eşim götürdü balatalara bakma şansım olmadı ama 30.000 km de değişmesi biraz erken gibi, 250 TL tutması da biraz fazla gibi geldi. Bilgisi olan arkadaşların değerli yorumlarını öğrenmek isterim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, anilcanatan :

Dün itibari ile Ankara SK otoda aracımın 30.000 bakımını yaptırdım. Rutin bakım yapıldı sadece polen filtresi değişmedi 350 TL tuttu ve ön balatalar bitmiş onlar değişti 250 TL tuttu. Aracı eşim götürdü balatalara bakma şansım olmadı ama 30.000 km de değişmesi biraz erken gibi, 250 TL tutması da biraz fazla gibi geldi. Bilgisi olan arkadaşların değerli yorumlarını öğrenmek isterim.

Anıl 30 bin km çok düşük değil..

Neye göre değil bence.

Ankara trafiğine ve otomatik araca göre çok düşük değil diyorum.

Birde üzerine yeni nesil fren balatalarının ömrü daha kısa oluyor. (Fren Balatalarında Asbest Kullanımı Yasaklandığı İçin)

Açıkçası fren balatalarının ömrünü direk Km'ye bağlamayı doğru bulmuyorum. Ömrünü etkileyen onlarca şey var..Haliyle kişiden kişiye değişebiliyor..

Geçen yıl kampanyadan değiştirmişdim (2.Nesil Ön Balata)  224,60.-Lira... Döviz kurunu baz alırsak fiyat artışı da normal geldi bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42 dakika önce, İlhan :

Anıl 30 bin km çok düşük değil..

Neye göre değil bence.

Ankara trafiğine ve otomatik araca göre çok düşük değil diyorum.

Birde üzerine yeni nesil fren balatalarının ömrü daha kısa oluyor. (Fren Balatalarında Asbest Kullanımı Yasaklandığı İçin)

Açıkçası fren balatalarının ömrünü direk Km'ye bağlamayı doğru bulmuyorum. Ömrünü etkileyen onlarca şey var..Haliyle kişiden kişiye değişebiliyor..

Geçen yıl kampanyadan değiştirmişdim (2.Nesil Ön Balata)  224,60.-Lira... Döviz kurunu baz alırsak fiyat artışı da normal geldi bana.

Teşekkür ederim @İlhan bey. Bana da çok çok uçarı gözükmedi rakam fakat biraz fazla gibi geldi onu da servis payını eklemiş kabul etmek gerekiyor sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...