Jump to content

ÖTV Artışı Kanun Teklifi

Devrim Babacan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

16 saat önce, arman-1999 :

Ateş, Hava, Su ve Toprak

Kimileri tahtayı da ekler bu gruba :)

Ben tahta olarak biliyorum ama..Neyse bakalım :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, fotifoti :

Alışırız ne olursa :) 70 bine yaris, Polo satılıyor emoji12.png

2013 Temmuz gibi, 0 Polo'lara karaborsada 100.000TLden ilan açıldığını bilirim. Karaborsa dediğim de, 3 ay sipariş bekleme süresini beklemeden hemen almak isteyenlerin oluşturduğu karaborsa. Satılan Polo'lar ise beyaz renk.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.11.2016 at 16:43, arman-1999 :

Element, aynı cins atomlardan oluşan ve kimyasal yollarla kendinden daha basit ve farklı maddelere ayrılamayan saf maddelere verilen isimdir. Kimyasal elementler aynı atom numarasına sahiptirler. Atom numarası, atomdaki proton sayısını (cekirdek yükünü) gösteren sayıdır.

Akademik kariyer yapmış, mühendis ve vb.üyelerimiz inanıyorum ki çok daha detaylı bilgiler verecektir.

Aşağıda ki cetvel " hayatın gerekli elementleri " ni seçmeniz için sunulmuştur. :)

images.jpg

Gördüğüm en ''ciddi''* insansınız cevap için ziyadesiyle uğraşmıssınız cok teşekkür ederim bu çabanız ve değerli vaktinizi ayırdıgınız için. Forumdaki insanlar için baya aydınlatıcı oldunuz aynı futboldaki vergi sistemimiz gibi :):):):):):):) 

Öyle güzel bir ülkeyiz ki öyle güzel insanlarımız var ki ''ötv artısındaki kanun tasarısı''nı tartısıyorken,ansızın futbolda Avrupa'ya göre ülkemizin vergi cenneti olmasını veya periyodik tablo hakkında bilgilerde edinebiliyoruz. Cok ilerledik cook :nazar: :):):) 

Gururlanmamak elde degil gözlerim doldugu için devam edemiyorum yazıma mazur görün beni lütfen... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...