Jump to content

Satılık 2010 Model 55.000 km Mazda 6

sampiyonosman

Tavsiye Edilen Mesajlar

Umarım, 20 saat içerisinde 500 kez gösterilmiş 15 kişi favoriye almış. Mazdanın 2. eli sandığımdan hızlı görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, sampiyonosman :

Umarım, 20 saat içerisinde 500 kez gösterilmiş 15 kişi favoriye almış. Mazdanın 2. eli sandığımdan hızlı görünüyor.

Gösterim ve favorilerin önemi yok. Almaya niyetli olanlar telefon açıyorlar ve pazarlık yapıyorlar. Hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muhakkak niyeti olan arar haklisin arayanlarda var zaten fakat mazda aracin belli bir pazari olusmasa bukadar kisi goruntulemez bence.  Ben sadece satin alcagim araca bakarim sahibindende mesela. Burdan sonrasi satan kisinin aracina fiyatina vs kalmis.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınız hayırlısıyla satılır inşallah.

Atiker niye kaldıramasın? Atiker kalitesiz düşüncesini yıkın kafanızda artık. Kit değil usta önemli olan...

Yok bu uyumlu, yok şu uyumlu da atmosferik motorlar için en büyük yalan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Mutlu Tekir :

Aracınız hayırlısıyla satılır inşallah.

Atiker niye kaldıramasın? Atiker kalitesiz düşüncesini yıkın kafanızda artık. Kit değil usta önemli olan...

Yok bu uyumlu, yok şu uyumlu da atmosferik motorlar için en büyük yalan.

Yıllarca dünyanın yuvarlak olduğu ama bugünlerde düzleştiği ortamda bilemedim ne yalan ne doğru

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

56 dakika önce, weya :

Yıllarca dünyanın yuvarlak olduğu ama bugünlerde düzleştiği ortamda bilemedim ne yalan ne doğru

O konuda ne deseniz haklısınız. :D Ama v6 motorlara bile Atiker takılıyor ve gayet de randımanlı çalışıyor. Atiker obd sini kullandım 1.5 yıl 30 bin km. ve çok memnun kalmıştım. Gerekli bilgileri açtığım Lpg konularında bulabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Atıker lpg den çok memnunum. Bu forumda lpg ile mesajlarım var prins fanatikliğiyle ilgili. Ama mantıklı düşününce 147 hp otomatik atmosferik araç.

Yere ilettiği 125 hp civarındadır :)  Gereklimi diye düşündüm bence prins gerekli değildi.  Doğruda bi karar vermişim.

Araç satışıyla ilgili mazda sürücüsü bir beyefendiyle telefonda anlaştık. Bir akrabasına satın alıcaklarmış. Bugün kapora göndericek bir aksilik olmazsa.  Değişiklik olursa bildiririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

02.11.2016 at 09:23, sampiyonosman :

Atıker lpg den çok memnunum. Bu forumda lpg ile mesajlarım var prins fanatikliğiyle ilgili. Ama mantıklı düşününce 147 hp otomatik atmosferik araç.

Yere ilettiği 125 hp civarındadır :)  Gereklimi diye düşündüm bence prins gerekli değildi.  Doğruda bi karar vermişim.

Araç satışıyla ilgili mazda sürücüsü bir beyefendiyle telefonda anlaştık. Bir akrabasına satın alıcaklarmış. Bugün kapora göndericek bir aksilik olmazsa.  Değişiklik olursa bildiririm.

Hayirlisi olsun yeni bir arac var mi kafanizda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...