Jump to content

Kullanıcı Gözüyle "Mazda" Ne Demektir ?

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

9 saat önce, Katil Balina :

kayınpederin şu son nesil steyşın 1.2  clio'sunu sürerken farkettim

Hocam onun da saçma sapan bir otomatik şanzımanı var, bazen sapıtıyor falan. Mazda 3'ten iyice sıkılmış, bindiğiniz her araç ferrari gibi geliyor herhalde. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 dakika önce, Mehmet Özdemir :

Hocam onun da saçma sapan bir otomatik şanzımanı var, bazen sapıtıyor falan. Mazda 3'ten iyice sıkılmış, bindiğiniz her araç ferrari gibi geliyor herhalde. :)

yok hocam insan sevdiğini yerden yere vururmuş öyle diyelim. o clio'yu kullandıktan sonra arabama bindiğimde neredeyse koltuğa bir öpücük konduracaktım:) 

şimdi araba alsam yine aynısını alırım. bunu da sadece ve sadece 4. nesil alabildiğimde satarım. bu konuda çok netim. 

• Beğen 1
  • Haha 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Galerideki araçlara bakıp( citroen, ford vs) mazdanın dizaynına vurulup, hanımla beraber biz mazda alalım bea diyip, aldığımız aracı görmeye gidince de çok zıpır duruyor hadi alalım dediğimiz, kullanıp alışınca da hanımın tepkisi sen kendine başka mazda al bu benim olsun dediği araç.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu bağlılığı özetlemek çok zor aslında, insanın sevdiği renk, taktığı saat, giyim kuşam vs vs  karakteri yansıtır aslında. Araba veya taşıt bunun en belirgin örneklerinden biridir. Çok çelişitli araç sahip olmanın yanında gördüklerimiz var en azından. Bugüne kadar şu araba benim olsa diye hayalini kurmadım. Sahibi olduğum araçlar içinden beni en çok 2005 Honda civic heyecanlandırmıştı. Sonraki kasaları ise bana göre berbat. 2 sene önce k lansmanı değiştirip araç arayışına girdim. S 80, Acoord 2.4, audi A6 ilk üç tercihimdi. Hepsindede bir eksiklik vardı yani, Taki 1 Mayıs 2017 de Düzcede Mazdacı Ayhana gidene kadar. 2006 Mazda 6, ilk gördüm ve bu dedim, hele içine bakayım dedim orda koptu film. Teste çıktım, bastıkça motorun höykürmesi, ben seninim diyor sanki bana. Fazla uzattım belki ama gerçekten daha çok farklı bir duygu. Benim için ondan ayrı kalmak sanki gurbete gönderdiğim evlat gibi.... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk arabam mazdaydı,  sonraki de mazda oldu ve yüksek ihtimalle  bir sonraki de mazda olacak nedir bu mazdadan çektiğim?  onun yüzünden başka araba binemiyorum. Mazdakolik oldum çıktım. 😁

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, ozgur35 :

Çalıstırınca dışardayken egzozdan guzel ses gelıyor.

Mazda “yeni” o sene tüm mazdalara galiba krom mazdaspeed uç takmış. sende de var. Sesi çok hoş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 dakika önce, tansu87 :

Mazda “yeni” o sene tüm mazdalara galiba krom mazdaspeed uç takmış. sende de var. Sesi çok hoş

Bende de var damla çıkışlı ,  iş yerinden arkadaşım sırf o sesi dinlemek için arabaya ben çalıştırdıktan sonra biniyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, tansu87 :

Yok ben aracı 2016 da bayıden aldım taktırmıstım egzozu alır almaz😀

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

33 dakika önce, ozgur35 :

Yok ben aracı 2016 da bayıden aldım taktırmıstım egzozu alır almaz😀

Bundan çift yapacan, 10 numara olur :)

D47F9D2B-46AD-4240-AD37-E30B516A5C0E.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş