Jump to content

3. Nesil Mazda3 - Motor Temizlik Ürünü

Devrim Babacan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Akşam üstü, aracı aldığımdan beridir dokunmadığım motoru, çok önceleri edinmiş olduğum bir ürünle temizlemek istedim. Gerçi serviste fırçayla falan biraz tozunu alıyor olmalılar, zira motoru daha kötü bekliyordum.

Neyse. Ürün, Carpex'in bir temizleme spreyi. Başarılı. Sinek ilacı gibi kokuyor. Önce gereksiz 3-5 bez alıp, nemlendirip tüm motor bölümünün kaba tozunu aldım. Motor kaputunun alt kısmı da dahil! Genel olarak her yeri temizleyince spreyi kullandım. Tüm fotoğraflar aşağıdaki gibidir. Motorun ikinci fotoğrafı, kameranın oto-kontrast ayarından ötürü benim gördüğümden daha açık çıkmış. Plastik aksamların siyah görünümü iyiydi. Bu kareye Photoshop'la falan dokunmak istemedim.

Görüşmek üzere...

20161108_012516.jpg

20161107_165159.jpg

20161107_173406.jpg

20161107_173526.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Genellikle ya Turtle Wax ya da Carpex'in ürünlerini kullanıyorum. Gerçi bu özel bir tercih değil. Koçtaş'ta bunları bulduğum için alıyorum. İnternetten satın almakla da uğraşmadım.

Daha önce de bu markalardan birinin motor temizleme spreyini kullandım önceki aracım için. Her seferinde belli bir bölgeye uygulayıp test etmişimdir. Çünkü ne ile karşılaşacağımız belli değil. Ya marka kötü çıkabilir ya da saklama koşullarının kötülüğünden ötürü elimizdeki ürün bozulmuş olabilir.

Bu ürünü tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serviste wd40 sıkıp bir bezle siliyorlar. Bence oldukça etkili oluyor. Silinmezse tozlar daha fazla yapışıyormuş.

motur.JPG

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...