Jump to content

3. Nesil Mazda 3 için 18 Jant Lastik

nanotek87

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar ;

Mazda 3 Skyactive 1.5 G - Refleks kullanıcısıyım. Aracımda 2016 nisan ayı trafiğe çıkışlı olup donanım olarak 16 jant ve lastik bulunmaktadır. Aracım ise 9250 km' de dir. Donanım olarak power ve power sense modellerinin üzerinde bulunan temiz 18'' jantlarınızı ve lastiklerinizi üzerine para alarak takas etmek ister misiniz ? Adana' da ikamet etmekteyim.

SAYGILARIMLA

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 saat önce, nanotek87 :

Merhabalar ;

Mazda 3 Skyactive 1.5 G - Refleks kullanıcısıyım. Aracımda 2016 nisan ayı trafiğe çıkışlı olup donanım olarak 16 jant ve lastik bulunmaktadır. Aracım ise 9250 km' de dir. Donanım olarak power ve power sense modellerinin üzerinde bulunan temiz 18'' jantlarınızı ve lastiklerinizi üzerine para alarak takas etmek ister misiniz ? Adana' da ikamet etmekteyim.

SAYGILARIMLA

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 Kasım 2016' ya kadar Mazda servislerinde kampanya var bunu bende biliyorum takip de ediyorum. Gönül tabiki de ister servise git ver parasını al sıfır jant lastik fakat bunu uygun maliyetli çözmektir marifet.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostum ben 17 janta geçmeyi düşünüyorum lastiklerle jantımı satabilirim. Kırık ezik vuruk çarık çürük ezik yok :) ... Araç 28 binde şu an.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, bozkurt358 :

sifiri 1500 lira aranizda anlasin :)

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jant+Lastik mi 1500 tl??? Sadece  Lastik varsa o fiyata 4 adet dunlop link göndersene...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...