Jump to content

Subaru XV- Suzuki SX4 Cross

M.E.G
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

4x4 -50000/70000 TL arası 2007model ve üstü Otomatik Benzinli/Dizel çıkan araçların tam listesi ;

Dodge Nitro 2.8 Dizel Otomatik (efsaneydi bir zamanlar, heyecan için zevk verebilir.

Ford Kuga 2.0 Dizel Otomatik (1.nesil büyük demişssin ama bence diğerlerinden pek bir farkı yok. yeni kasası büyük bu aracın.)

Honda CR-V 2.0 Benzin Otomatik Executive donanım, (küstürmez bir araç)

Hyundai ix-35 2.0 R Dizel Otomatik Style paket, (halk arabası olabilir, ama tipsiz geliyor bana)

Jeep Compass 2.0 CVT Benzinli ( servisi dandik olsa bile bu klasmanda en karizmatik bence bu)

Toyota Rav-4 2.0 Benzinli Otomatik (2.nesil olarak tipini sevemedim gitti ama nihayetinde Toyota)

Suzuki Grand Vitara 2.0 JLX-AL Benzinli Otomatik (oldum olası sevmişimdir bu aracı)

Subaru XV 1.6 Otomatik Benzinli (eşimin patronlarında var, beyaz ve mavi. araç listenin en şık olanı bence. ama motor keşke farklı olsaymış. 75Bg 1.4 Punto benzinli bile bundan iyi gidiyor. Mazdayla kıyas bile etmeyelim lütfen)

Renault Kaleos 2.0 Dci Dizel Otomatik (Fransız aracı, malum. Adamların sarhoş kafayla araç yaptığının bir diğer kanıtıdır kendileri)

Opel Antara 2.0 CDTi Cosmo Dizel Otomatik (yakışıklı abimizin şanzımanını iyi araştırmak gerek, opel hantallığı bu araçta da 150 bg olmasına rağmen maalesef mevcut)

Nissan Qashqai 2.0 Dci Dizel Otomatik (birşey söylemeye gerek yok sanırım, alacaksan alınır, gönlün yoksa hiç bakma denileceklerden)

Land Rover Freelander 2.0 TD4 HSE Dizel Otomatik (canavar, canavar)

Kia Sportage 2.0 CRDi EX (bilemedim, yaşına göre toplu ve hoş duran bir araç)

Kia Sorento (buna detay girmeyeceğim, büyük bence de :) )

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.6 1 tane araç var listede. 2.0 benzinli çok can yakar :) qashqai mantıklı fakat kmleri çok yüksek. 

Honda crv cmbs li olabilir. 2007 belki o fiyatlara alınır.

toyota rav4, suzuki grand vitarada olabilir.

bunların en büyük dezavantajı garantileri bitmiş olması.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, İlhan :

Abi 2016 modeli makyajlanmış halidir. Ama öyle çift renk yok biliyorum ben. Senin dediğin çift renk yeni Vitara'larda var benim bildiğim, gördüğüm.

Bu şekilde

İlgili resim

Makyajlı SX-4 buydu sanırım.

2016-Suzuki-SX4-front-view.jpg

@M.E.G sen araştırmışsındır kesin.. Nedir bu işin doğrusu ?

ilhan yukarıda ki model ne ise işte o :rolleyes:

kast ettiğim tam olarak o...

Demek ki ben Vitara dan bahsediyormuşum

hahahahahah

Hakikaten bu araba- maraba işleri bana çok uzakkkkk

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...