Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Kadran Selamlama

Mazda41
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba

kasran selamlama aracın elektrik aksamını kontrol etmek içindir mazdalar bu konuda guvenilir oldugu için her çalıştırmada yapmaz diye biliyorum

kontak kapalıyken trip tusuna basılı tutarak ili tur cevirin arabayı çalıştırmayın tripe basılı tutun kadran selamlama yapar ve gizli özellik menusu açılır özelliklerin ne olduğunu bilmiyorum ama birisi anahtardan tüm camları açma filan gibi özellikler işin kötüsü serviste bilmiyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla cozemedim ben ilk basta sayilar var onlari biliyorum depoda ne kadar yakit kaldigini filan gosteriyo baska bildigim yok kullanma klavuzunj inceliyim iyice birsey bulursam sizinlede paylasirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cok saolun merakla bekliyorum

22 saat önce, Mehmet Özdemir :

kadran selamlama neydi ki? şu ibreler falan hareket ediyor o mu?

Aynen abi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Kadran selamlama olarak değil de hoşgeldin modu olarak bir mod var 2. Nesilde.

Kapıları açıp araca binince, gösterge ışıkları yanıyor, bilgi ekranında "Zoom Zoom" yazıyor ve klima paneli ışıkları yanıp sönüyor.
Aktifleştirme Mazda servis yazılımı veya servis menüsü erişimi yapılan programla yapılabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

07.12.2016 at 10:58, ibrasoft :

Kadran selamlama olarak değil de hoşgeldin modu olarak bir mod var 2. Nesilde.

Kapıları açıp araca binince, gösterge ışıkları yanıyor, bilgi ekranında "Zoom Zoom" yazıyor ve klima paneli ışıkları yanıp sönüyor.
Aktifleştirme Mazda servis yazılımı veya servis menüsü erişimi yapılan programla yapılabiliyor.

kendımızın yapabılme ımkanı varmı hocam 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, alpulusoglu :

kendımızın yapabılme ımkanı varmı hocam 

Araç bağlantı kablosu ve Forscan yazılımı ile yapabilirsiniz. Ben o şekilde yaptım. Yetkili servisin programı ile de aktifleştirilebilir. 
Servise gidiyorsanız, bakımda yardımcı olabilirler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.12.2016 at 08:32, ibrasoft :

Araç bağlantı kablosu ve Forscan yazılımı ile yapabilirsiniz. Ben o şekilde yaptım. Yetkili servisin programı ile de aktifleştirilebilir. 
Servise gidiyorsanız, bakımda yardımcı olabilirler.

Benim trip tuşu  çevrilmiyor başka bir kısayolu olabilir mi acaba ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, NeW3 :

Benim trip tuşu  çevrilmiyor başka bir kısayolu olabilir mi acaba ? 

Trip tuşu ile bir işlem değil.

Araca program ile bağlanıp ayarlardan aktifleştirilmesi gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, ibrasoft :

Trip tuşu ile bir işlem değil.

Araca program ile bağlanıp ayarlardan aktifleştirilmesi gerekiyor.

Anladım bilgi ekranında bu menü trip tuşu ile çıkıyormuş ya bende bir deneyeyim dedim 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, NeW3 :

Anladım bilgi ekranında bu menü trip tuşu ile çıkıyormuş ya bende bir deneyeyim dedim 

Hangi menü acaba? Nasıl açılıyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, NeW3 :

Sanırım söylediğiniz test menüsü. Trip tuşu dönmez zaten,basılarak yapılıyor.

Onda sadece göstergelerin test işlemi yapılabiliyor. Aktifleştirilebilen bir menü işlevi yok o kısımda.

Trip tuşuna basılı tutarken kontağı açtığınızda günlük km ekranında Test yazısı çıkar. Trip tuşuna her bastığınızda belirli sıralamalarla göstergelerin belirli kısımları test edilir. 

Kontağı kapattığınızda normale döner.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, ibrasoft :

Sanırım söylediğiniz test menüsü. Trip tuşu dönmez zaten,basılarak yapılıyor.

Onda sadece göstergelerin test işlemi yapılabiliyor. Aktifleştirilebilen bir menü işlevi yok o kısımda.

Trip tuşuna basılı tutarken kontağı açtığınızda günlük km ekranında Test yazısı çıkar. Trip tuşuna her bastığınızda belirli sıralamalarla göstergelerin belirli kısımları test edilir. 

Kontağı kapattığınızda normale döner.

Teşekkürler forumda cevapsız sorum kalmıyor mazda her yönüyle ayrıcalık. 

36 dakika önce, Mutlu Tekir :

Hangi menü acaba? Nasıl açılıyor?

Bende açılan menüyü merak etmiştim kadran test menüsüymüş trip tuşuna basılı tutarak kontağı çevirdiğimizde açılıyormuş 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...