Jump to content

Ertuqo's CX3 Loading...

Erturqo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

14 saat önce, erturqo :

Yagmur kurbani olduk. Simdilik eve cikardigim jantlar.

Bunlar Mazda-3 18' Gun Metal olanlar mıdır ? ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28.11.2016 at 13:07, İlhan :

Aynen dediğiniz gibi göstermelik sadece. Zaten dikkatli bakarsak port bagaj havada asılı duruyor,  tavan bagaj barları olmadan. :D

Servis kampanyası bu işlerde çok işe yarıyor. Bende bagaj raylarını ve bisiklet taşıyıcılarını kampanyadan çok hesaplı fiyata almıştım.

Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanmanız dileği ile..

Bu arada alışıncaya kadar, yükseklik açısından kapalı otoparklara filan girerken aman dikkat diyorum. 

@İlhan bizim araçlar için tavan barlarına bakıyorum. Bizim aldıklarımız hariç bir de spor versiyon diye ikinci bir bar satmaya başlamışlar. Muhtemelen damla şeklinde olanlardan. 

Tekrar hayırlı olsun. Güle güle kullan. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bu gün şöyle bir sorun yaşadık.. cx-3 aracımizin ayna kapama tuşunu çevirdiğimizde sürücü tarafındaki aynanın yavaşca ve yarıya kadar kapandığını gördüm sağ tarafta herhangi bir sorun yoktu.. bir kac kez açıp kapadım ama hep aynı ..  sonra yarım kalan aynayı elimle kapadım tekrar acıp kapadım bu sefer kapandı ... bir kac kez denedim çoğunda kapandı bir iki kere gene yarı da kaldı.. ama farkettiğim bir durum, kapandığında bile sağ tarafa göre daha yavaş kapanıp açılıyor.. acaba sürücü tarafındaki ayna da nasıl bir sorun var... daha önce böyle bir sorun yaşayan arkadaşımız oldumu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takılma olmadı ancak, sol ayna daha yavaş kapanıyor, açılırken de sağdakinin gerisinde kalıyor. Takılmadıgı sürece kafaya takmaya gerek yok.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 saat önce, erturqo :

Aynen

Aracın üzerindeki halini görmek istiyorum. Benim aracım Mazda 3 olsada; bu jantların herhangi bir Mazda üzerinde nasıl göründüğünü görmek bile bana yetecektir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın üzerindeki halini görmek istiyorum. Benim aracım Mazda 3 olsada; bu jantların herhangi bir Mazda üzerinde nasıl göründüğünü görmek bile bana yetecektir. 

Kışlık lastik bulamadim. Ellerinde kalmamis, ta 1 ay sonra gelcek diyen de var vs. Aslinda bunlara yazlik takip ustundekine kislik takmak da geciyor aklimdan. Sonucta kisliklar max 4 ay duracak, yazliklar 8 ay. Gunmetaller daha cok dursun istiyorum. Bakalim durum ne gosterecek.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kışlık lastik bulamadim. Ellerinde kalmamis, ta 1 ay sonra gelcek diyen de var vs. Aslinda bunlara yazlik takip ustundekine kislik takmak da geciyor aklimdan. Sonucta kisliklar max 4 ay duracak, yazliklar 8 ay. Gunmetaller daha cok dursun istiyorum. Bakalim durum ne gosterecek.

Kaça geldi jantlar? Şimdi Bahara almaya kalkabilirim ben de beğenirsem. Referans fiyat olsun elimizde
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Üstündeki jantlara göre olan lastikler daha uygun rakama alınır. Bunları yazın kullan
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tek fiyati 517 tl. Kampanya kapsaminda aldim. Abidik gubidik jantlara 1500 istenirken bunlar cok uyguna gelmis oldu. Servet bey, uzerindekiler de 18" [emoji16] goz gore gore zora soktum yani kendimi. Jantlar ev aksesuari bile olabilir, o kadar guzeller. Gerekirse 1 sene beklesinler. Aldigima pisman degilim :)

Konunun basligini CX3 aksesuar modifiye olarak mi degistirsek? İlk yazdik bi heyecanla ama artik durmasina gerek yok. Hem ortak foto-bilgi paylasimi olabilir ilerisi icin de. Admin İlhan bey mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...