Jump to content

2. Nesil Mazda 3 İçin Orijinal Jant Arıyorum

Mesut3d

Tavsiye Edilen Mesajlar

Orjinal ebatı nedir, sanırım şu anki jantlarınız orjinal değil, size bu kasa için ben 90 . yıl jantını öneriyorum bence 2. nesillerdeki en hoş jant.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Mehmet Özdemir :

kışlık lastikleri takıp çıkarmamak için düşünüyorsunuz herhalde. iyi bir yöntem tabii bulunabilirse.

hayır o yüzden değil üzerindeki orijinal jantları degil 17" vossen geniş yanak lastikler dsc hata veriyor  devreye girmiyor zaman zaman yetkili servis jan ve lastiklerdem olabileceğini söyledi o yüzden .

3 saat önce, NoooFearrrr :

Orjinal ebatı nedir, sanırım şu anki jantlarınız orjinal değil, size bu kasa için ben 90 . yıl jantını öneriyorum bence 2. nesillerdeki en hoş jant.

olabilir aslında ama sıfırları çok pahalı malum kıış ayındayız 2.el uygun arıyorum ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yarın yetkili servisten hemen sipariş geçin. Yarın kış günleri indiriminin son günü. 15" orjinal jant 261 tl, 16" jant 333 tl. Aracın yaşına göre %20 ya da %30 indirim de var. Boşuna yan sanayi ya da 2. el aramayın derim.

http://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2008-12/jantlar-ve-suspansiyon/BBP8V3810SB/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, Mutlu Tekir :

Yarın yetkili servisten hemen sipariş geçin. Yarın kış günleri indiriminin son günü. 15" orjinal jant 261 tl, 16" jant 333 tl. Aracın yaşına göre %20 ya da %30 indirim de var. Boşuna yan sanayi ya da 2. el aramayın derim.

http://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2008-12/jantlar-ve-suspansiyon/BBP8V3810SB/

geçen hafta mugla görene birakmıştım aracımı o zaman baktım oradan ama uygun olanlardan yoktu aslında yarın birdaha sorayım sağol

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhaba, aradığınız orijinal jantlari buldunuz mu ? Ve ortalama fiyat ne düşünüyosunuz. Benim 2. Nesil Mazda 3 jantim ve lastiklerim duruyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, aradığınız orijinal jantlari buldunuz mu ? Ve ortalama fiyat ne düşünüyosunuz. Benim 2. Nesil Mazda 3 jantim ve lastiklerim duruyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayır öyle kaldı uygun olursa düşünebilirim 16" degilmi seninkiler konuşalım

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

29.11.2016 at 18:30, Mesut3d :

yetkili servis jan ve lastiklerdem olabileceğini söyledi o yüzden .

aracınızn dsc  'si  

4 abs sensörü  -porya üzeride

1 dsc modülü

1 denge sensörü  ve

1 direksiyon açı sensörü  

gibi unsurların bir araya gelmesi ve ECU ile paralel çalışması sonucu çalışmaktadır... 

ister 13" jant takın  ister 20"   dsc ile en ufak bir alakası yoktur.  

koltuk kılıflarınızı değiştirmek ne kadar etki ederse,  lastik/jantlar da o kadar etki eder.

aracınızın mirai donanımı zaten fabrika çıkışı 17"  ile gelmektedir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...