Jump to content

Satılık Rx8

zoptrik

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu araca bayıldım, Ah genç olmak varmış, ayrıca bekar. 1,5 sene sonra inşallah doktor olarak mezun olacak oğluma düşünebilirdim ama ne yazıkki otomatik değil, bizim evlat pek araba meraklısı değil, yeni öğretiyorum otomatik olması şart gayrı. Alacak arkadaş şanslı diyebilirim. Hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

İlana bakayım dedim ve aynen yayında. İlanı ekran görüntüsünü ekledim.

Araç temiz ve gayet uygun fiyatta ve arayan soran oluyordur. Onlarla ilgli bizimle paylaşacağın deneyimler var mı?

NOT: ilanı ekran görüntüsüyle ilgili olarak: Araç satılmadan önce veya sonra, görüntü burada durmasın kaldır  dersen kaldırırım.

d8XXpD.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Görüntü durabilir sorun yok. İlanı an itibariyle 105 kişi favorisine eklemiş. Yaklaşık 60 kez mesajlaşmışız. Geneli takas üzerine. Arada ciddi soranlar oluyor direk numaramı veriyorum. Onların da korkuları yakıt ve motor. Özetle herkes binmek istiyor ama mahalle baskısı ve yakıt korkutuyor insanları. Bu aracın bu zamana kadar satılmamasının en büyük etkeni Akşehir de olması. İstanbul da daha kolay satılır çünkü kıyaslanabilecek tonla araç var. Sonuçta benim baktığım 6. rx8 idi. KM si en yüksek ve tek boyalı rx8 bu idi. Bu araçlarda boyanın ve km nin önemsiz olduğunu gözümle gördüm. ( @Zealot la tam bir ay araç baktık 3 kere İstanbula gidip geldim) Bu araca anlayan binmeli. Sonuçta yüksek devirli, kuvveti hatıra sayılır, kilitli diferansiyelli arkadan itiş bir araç bu. Bu özellikler üst sınıf araçlarda mevcut. Özensiz ellere geçince sonuç hüsran oluyor. 

iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...