Jump to content

626 ya Mazda3 jantı nasıl olur sızce??

Guest kareem
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

10

• Gökhan

4

• Meriç

3

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Kerim, sana gönderdiğim linkte yazdığı gibi Benim Galerim linkine basıp orada Kategori Ekle demen lazım . Kategori ekleyince istediğin resmi yükleyebilirsin. Forumda belirli bir seviyeye gelene kadar da resimler onaydan geçer. Bu herkes için böyle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ok bundan sonra o sekılde eklerım resımlerı , dedıgınz gıbı daha buyuk boyutlardakı jantıda kaldırır bu araba ,aslında daha once rx-8 jantı bulmustuk ama arabayı agırlastırır dıye takmadık 18'' :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ok bundan sonra o sekılde eklerım resımlerı , dedıgınz gıbı daha buyuk boyutlardakı jantıda kaldırır bu araba ,aslında daha once rx-8 jantı bulmustuk ama arabayı agırlastırır dıye takmadık 18'' :)

Kerim, Galerini oluşturup resimleri koyduğun zaman ana sayfadaki resimlerde de görülmeye başlıyor ;) Böyle sayfa arasında kalmıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Guest mustafa.smmm

selam bendede 2001 model 626 var.

bende şu 205 55 16 inç mazda 3 jantı takmak istiyorum. Bu jantları nereden buldunuz. Ve kaç lira verdiniz.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alınık bölümüne bir konu açarsanız, jant değiştiren arkadaşlardan bazıları saklıyor çıkanları bildiğim kadarıyla, satmayı düşünen olabilir....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Ben 92 2.0 626'ımın jantlarını 2009 Mazda 3 jantlarıyla (5 kol) değiştirdim. Bence mükemmel oldu ama tabi zevk meselesi. Bu arada üzerine de 195 60 15 lastik taktım.

Fotoğraf eklemeyi bilmediğim için ekleyemiyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman Bey olmuyor maalesef, "bir hata oluştu" diye mesaj veriyor, bir kaç kez denedim olmadı belki başka zaman olur. Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada merak edenler için söyleyeyim, Jantlar'da en küçük bir deforme, çizik vs. olmadığı gibi üzerinde ise 195 65 15 Yokohama Lastikleri vardı, lastikler çok iyi değildi, belki idare edebilirdi ama benim arabamın üzerindeki lastiklerle mukayese yaptığımda aradaki fark %3'ü geçtiğinden kullanmadım ve zor günler için bir kenarda tutuyorum. 4 lastik ve jantı 500 TL'ye aldım.

Geçen yıl aldığım 195 60 15 Bridgestone blizzak lm30 lastiklerim vardı (çifti 280 TL) önlerde onları kullandım, arkalara ise Nokian WR çıkma aldım (çifti 120 TL).

Sökme, takma, balans ayarı içinde 30 TL verdim. Kışa hazır ve de nazır bekliyorum. Ama arabamda conta yandı ve motor olayına girişiyoruz, biraz sıkıntılı günler bekliyor yani...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...