Jump to content

FL22 Antifriz Mazda Türkiye Bulunmama Problemi

Setre
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, Ekrem Usta RX-8 :

tabiki gönderirim arkadaşım   10 lt      170 + 170 =340

premium gold olmayan var    10 lt   300 tl 

Ekrem usta seni geçen sene de rahatsız etmistim.

Mazda 3'üm için 6 litre fl22 ye ihtiyaç var. 

Şu nanenin 6 litrelik şişesini yapsalar hiç düşünmeden gönder usta diyeceğim. 

Kıymetli Mazda 3 kullanicisi arkadaşlar toplam 3 kişi 20 lt fl22'ye girmek isteyen olursa haber versinler.

Bu arada şu an kullandığım kırmızı antifriz -40 a kadar koruma sağlıyor tamam daa, kesinlikle ve kesinlikle fl22 gibi hızlı ısıtma veya soğutma yapmıyor. 

Olay bu.

Not: ortak sipariste ciddiyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abisi sıkıntı yok .  6 lt gönderirim sana. her yaptığım motora koyuyorum   1 lt artıyor .  sorun değil . whatsaptan ,,,isim soyisim.. açık adres at   yollarım 

0 532 764 93 28 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Ekrem Usta RX-8 :

abisi sıkıntı yok .  6 lt gönderirim sana. her yaptığım motora koyuyorum   1 lt artıyor .  sorun değil . whatsaptan ,,,isim soyisim.. açık adres at   yollarım 

0 532 764 93 28 

OMG! :D

Hemen yazıyorum usta.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
3 saat önce, okkko :

şuanda FL22 istediğiniz (bitene kadar) kadar elimizde mevcuttur. Bilginize...

ya çok pardon yeni farkettim. @Ekrem Usta RX-8 

sende bitine kadar ben satmıyorum. Biterse de bende çok var. isteyen olursa yardımcı oluruz. FL22 preimum gold

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

47 dakika önce, okkko :

ya çok pardon yeni farkettim. @Ekrem Usta RX-8 

sende bitine kadar ben satmıyorum. Biterse de bende çok var. isteyen olursa yardımcı oluruz. FL22 preimum gold

Yanlış anlaşılma olmasın, bana yakın olduğundan ve bir sorun için uğramam gerektiğinden Ekrem Usta dan istedim :) Yoksa Ekrem Usta nın tekel olmak gibi bir durumu yok. Zaten artık EVO da FL22 getiriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

okkko   kardeşim,   :))))    alemsin valla,, canını yerim senin , olurmu öle şey.  dileğen satar benim öle  SWEEPE kardeşiminde  dediği gibi tekel olma gibi bi derdim yok .. aşk olsun valla.. istanbulda  evoda var  bende var, eminim diğer servislerde isterlerse temin edebilirler...   sorun yok abisi , amaç kardeş gibi dost gibi doğru yaşayalım, gerisi teferruat 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

gelecekteki mesleğim.  antreman yapıyorum :2funny:

21.06.2017 at 21:51, okkko :

Problem yok. Yardımımız olursa her zaman elimizden ne gelirse...

teşekkür ederim abisi, yardıma her zaman ihtiyacımız var,olursa haberleşiriz inşallah 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Yaklaşık 3 sene sonra konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın🙂 2010 mazda 3 aracım için fl22 soğutma suyu arayışı içerisindeyim. Bugün sadece Tekirdağ/Çorlu servisi aradım yok elimizde dediler, başka servisleri arayacağım ama olurda yakın zamanda temin etmiş biri var ise yardımcı olur diye sormak istedim. İyi akşamlar kazasız belasız günler diliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.03.2020 at 23:26, shewa :

Yaklaşık 3 sene sonra konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın🙂 2010 mazda 3 aracım için fl22 soğutma suyu arayışı içerisindeyim. Bugün sadece Tekirdağ/Çorlu servisi aradım yok elimizde dediler, başka servisleri arayacağım ama olurda yakın zamanda temin etmiş biri var ise yardımcı olur diye sormak istedim. İyi akşamlar kazasız belasız günler diliyorum.

Var isede bulabileceğiniz tek yer ve kişi Muğla gören otomotiv @okkko dur. Ona ulaşmanızı tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...