Jump to content

Mazda CX-3 Ön ve Arka Hoparlör Ses Seviye Farkı

Erturqo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam arkadaşlar. Ayna katlama modülü taktırdıktan sonra araçta bir film izlemek için arkadaşlarla buluşmuştuk. Arkadaşlar arka hoparlörlerin kısık olup olmadığını sordu. Baktım ayarlar normal. Sonrasında birçok kez deneme yaptım. Sesi sadece arkaya, sağa, sola verdim. Sonuç; arka iki hoparlörden gelen ses az ve daha boğuk. Deneyen veya deneyip bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ufaktan alakalı diye yazıyorum :)

Telefonu aux'tan bağlayarak müzik dinliyorum.Özellikle akustik ağırlıklı müziklerde high end ve low end diye geçen frekanslar (bas mid tiz i 3 e değil 5 e böl, 2 ve 4 numaralar low ve high end) yetersiz geliyor, baslar ya ciğerime ciğerime vuruyor ya da kaybolup gidiyordu. Telefondaki 5band eq kesmedi, 10 band eq programı da indirip kastım aldığımdan beri, ne denersem deneyeyim kesmemişti hiç. Baya arabada eletronik ağırlıklı dinlemeye başlamıştım bu sıkıntıdan dolayı, o tarz müziklerde batmıyor pek, zaten yeni nesil ses sistemleri de yeni nesil yani elektronik ağırlıklı müzikler için optimize ediliyor falan filan. Neyse olay alttaki paragrafta.

Geçen otopark.com'un Focus ST videosunda denkgeldim, önleri biraz kısıp arkaya alınca ses daha iyi oluyor bas çok yakından gelmediği için gibi bir laf etti And'ın abisi :) Her neyse, denedim ve über oldu, dediğim frekanslar kendine geldi ve biraz da reverb oluştu. Yanlış anlama olmasın, tamamen arkalara vermedim 30/70 gibi bir oran yaptım da tam ne kadar arkaya attım hatırlamıyorum. Neyse artık akustik müzikten de keyif alabiliyorum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...