Jump to content

İstanbul'a Yakın Prefabrik Konut İçin Arsa Tavsiyesi

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

01.06.2021 at 11:57, İlhan :

Ufuk'un kulaklarını çok çınlatıyorum zaten. :) Adam haklıymış işçiye, ustaya, mimara sövmekte...  

sen o ustayım diye geçinenlerden daha usta olmuşsundur @İlhan :))
Çok çektim iyi bilirim o ustaları ben.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, S.Halilduru :

sen o ustayım diye geçinenlerden daha usta olmuşsundur @İlhan :))
Çok çektim iyi bilirim o ustaları ben.

Usta olmasak da çok deneyim tecrübe kazandık.

Şirkette  arazi almak isteyen arkadaşlarım bir bir benim kapımı çalar oldu. 4-5 sefer beraber arazi bakmaya gittiklerimiz oldu. İşin bir komik boyutu var ki, bankacı bir arkadaş babam yazlık yapmak istiyor sen yapar mısın sorusu oldu. :) Dedim yahu ben bu işi profesyonel ve ticari amaçlı yapmıyorum. Yavaş yavaş araştıra araştıra yeri geldi sadece h.sonları çalışarak, İstanbul'dan usta taşıyarak bu işi yaptık bitirdik. Benim ekipten Ahmet arkadaşım olmasaydı mümkün değil bu projeye girmezdim. Onun maddi manevi çok büyük emekleri var.  İnşaat konusunda onun deneyimleri, tecrübesi, çevresi çok fayda sağladı bize.

Bildiğin güvendiğin usta bile muhakkak sıçıyor. Bizim sıhhi tesisatçı benim verandada musluğu öyle bir yerden çıkarmışki, kolona çok yakın. Bahçe musluğunu düz taktığında musluk açılmıyor. :) 

Musluğu yamuk bağladımki açma başlığını çevirdiğinde değmesin açılsın. Eşim dedi bu musluk yamuk olmuş neden böyle...Ben açtım ağzımı yumdum gözümü.....Tamam tamam bir şey demedim sormadım dedi eşim. :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...