Jump to content

Mazda vs Karlı Hava Koşulları

SpeedMazda
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda ve karlı hava koşullarını pek yan yana hayal edemezdim. 4 Tekerlekten çekiş sistemine sahip Audi videolarını izlerken (ki Audi'nin başarısını bu noktada takdir etmek gerek  - Özellikle Audi vs BMW Snow Test videolarında izleyebilirsiniz :) ) Mazda'larımızın karlı hava koşulları ve karlı yollardaki çetin şartlarda performanslarını merak edip çeşitli videoları araştırmaya karar verdim. Başta Subaru Forester ve Honda CR-V'nin Awd yani 4 tekerlekten çekiş sistemine sahip araçlarıyla karşılaştırılan i-Active AWD sistemli Mazda'lar gözü kapalı şekilde rakiplerini egale ediyorlar ve bu beni gerçekten çok şaşırttı. Özellikle Subaru'ya bu koşullarda rakip olamayacağını düşünürken Subaru'nun çıkamadığı eğimli ve karlı yollarda Mazda CX-5'ler sanki hiç bir şey yokmuş gibi ilerleyebiliyorlardı.. Bu yorumları Mazda kullanıcısı olarak değil tarafsız olarak yapmak için çabalasam da Mazda kesinlikle takdiri hakediyor ve bence önümüzdeki 5-10 yıl içerisinde en bilinen alman rakiplerine dahi diş geçireceğini düşünüyorum..

Sizlerde kendi videolarınızı ya da paylaşmaya değer videoları bizlerle paylaşırsanız konu daha da keyifli hale gelecektir :)

Konumuzun Açılış videosu bu olsun :)

Mazda CX-3 AWD ve Mazda CX-5 AWD Karlı Hava Koşullarında Subaru Forester AWD ve Honda CR-V AWD'ye Karşı

Uzun Versiyonu (Mazda CX-3 AWD ve Mazda CX-5 AWD Karlı Hava Koşullarında Subaru Forester AWD ve Honda CRV AWD'ye Karşı)

2016 Mazda CX-3 AWD Karlı Rocky Mountain Off-Road İncelemesi

2017 Mazda G-Vectoring Control in Snow Condition Test

2016 Mazda 3 - Aşırı Karlı Koşllarda Tutunma Tesi

Mazda - Andros Trophy

Andros Thrpoy hakkında daha detaylı videolar için bu konuyu inceleyebilirsiniz.
www.mazdaclubtr.com/forums/topic/26484-mazda-3-v6-ve-andros-thropynin-karli-etaplari

Mazda 3 AWD - Fan Video

1988 Mazda 323 GTX - Karda Drift (slow motion) - Fan Video

1. Nesil Mazda 6 MPS - Karda Drift - AWD mazdaspeed 6 - Fan Video

1. Nesil Mazda 3 - Karda Donut Yapmak - Fan Video

Mazda 626 4WD Kış Drifti

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...