Jump to content

Pahalı ve Ucuz Spor Yay arasındaki fark

kwon61
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar internette 2013 mazda 3 için spor yay bakıyordum 200 - 500 - 900 tl gibi değişen fiyatar ve markalar var.. Bunların arasındaki fark nedir yani 200tl'lik spor yay taksam arabada ne gibi sıkıntıları göze almış olmam gerekiyor 900'e nazaran.. tavsiye edeceğiniz marka varsa lütfen bilgilendirin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, Srkn :

Aracınızın benzinli olduğunu varsayarak almanız gereken yay budur üstadım.

http://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2011-07/jantlar-ve-suspansiyon/410078784/

aracım dizel en sağlıklısı servisten almak baya ciddi sorunlara yol açıyormuş anlaşılan.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, kwon61 :

aracım dizel en sağlıklısı servisten almak baya ciddi sorunlara yol açıyormuş anlaşılan.. 

Evet kesinlikle servisten alın,bu kod numarasını vereceksiniz dizel araçlardada aynısı oluyormuş şimdi baktım.

Bu arada araç lastik ebadı nedir?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinal 205 55 16  ebatları..

7 dakika önce, Srkn :

Evet kesinlikle servisten alın,bu kod numarasını vereceksiniz dizel araçlardada aynısı oluyormuş şimdi baktım.

Bu arada araç lastik ebadı nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, kwon61 :

orjinal 205 55 16  ebatları..

Şimdi bu yaylar aracı 3 cm alçaltıyor.17 ve 18 jantta araç alçaltıldığında çok sportif bir görüntü oluşuyorken 16 jantta nasıl olur hayal edemedim,zira yanakta kalın sizin lastikte.Bence yayları almadan masraf etmeden önce bu durumu göz ardı etmeyin derim çünkü parça pahalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, Srkn :

Şimdi bu yaylar aracı 3 cm alçaltıyor.17 ve 18 jantta araç alçaltıldığında çok sportif bir görüntü oluşuyorken 16 jantta nasıl olur hayal edemedim,zira yanakta kalın sizin lastikte.Bence yayları almadan masraf etmeden önce bu durumu göz ardı etmeyin derim çünkü parça pahalı.

Haklısınız jant lastiği 17 ölçülerinde değiştireceğim zaten 16 larla olacak iş değil bu.. )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Lastiğe saplanmasına gerek yok. O yay yolda giderken kırılsa araç direk yan yatar ve muhtemelen taklaya sebep olur. Eibach iyi bir marka tavsiye ederim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11.01.2017 at 20:18, zoptrik :

Yahu arkadaş, spor yayında mı replikası-imitasyonu (çakması) varmış!
lanet olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 icin oem eibach yay olmasi cok guzel. Oem spor yay varken macera aramaya gerek yok. Fiyat olarak gayet makul. Hele benim yaris icin istedikleri trd spor yayin fiyatini dusununce. Tabi birde dusaridan getirmemek icin 20 dereden su getirdiler ya alacagin olsun toyota. Replikayi fakan gectim hocam sanayide sicak pres yapanimi ararsin yoksa yaylari kestirenimi. Herkes apaci modunda cukura dusunce ve hizli giderken sert bir kasiste ne olacagini dusunmuyor adam. Kendi hayatinin bir onemi olmayabilir ama baskalarinin hayati soz konusu olunca isler degisir. Insan hayati bu kadar ucuz olmamali...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

RX-8 zaten alçak olmasına rağmen daha da alçaltan kişiler var. Yollarda birçok beklenmedik tümsek ve çukur da o araçların altı ne hale geliyordur kim bilir.Benim araç fabrikasyon yay. Hız kesme tümseklerinden geçişte sorun olmuyor, araç yere değmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...