Jump to content

MazdaClubTR 10. Yılında Üyelerine Hediyelerle Teşekkür Ediyor

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

7 dakika önce, Ömer626 :

Valla tüyo demiyelim de ben oyumu lider tablosuna bakarak @SafaTR dan yana kullanıyorum :) 

Konu MX-5 testi ise onun kazananını Lider tablosu değil albümdeki resimler belirleyecek ;) Lider tablosu diğer hediyeler için referans olacak 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Burak :

albümdeki resimler belirleyecek ;)

Resimlerde en fazla beğeniyi alan mı alacak o ödülü ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 dakika önce, Ömer626 :

Resimlerde en fazla beğeniyi alan mı alacak o ödülü ? 

Evet ama İstanbul veya çevre illerden birinde olması lazım zira Cuma öğleden sonra alıp Pazartesi teslim etmesi gerekecek İstanbul Göztepe den ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Ömer626 :

Valla tüyo demiyelim de ben oyumu lider tablosuna bakarak @SafaTR dan yana kullanıyorum :) 

Aahaha abim utandırıyorsun ben hediyeyi aldım zaten. Mx-5 için güzel bir fotoğraf atacağım haftaya ama çıkarsa sana devrederim bu aralar İstanbul'a gidesim hiç yok :D

Hediyelerden bakım periyot çıkarsa da forumda ihtiyacı olan birine devredicem aracım sıfır. Yada 6 ay bakımına saklayabiliyorsam şansımı elimdede tutabilirim :D

Polar gömlek yelek usb falan güzel benim için severim kullanılabilir şeyleri :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Bir haftasonu Mazda MX-5'i  MazdaClubTR 10. Yıl Albümü ne yüklenecek resimler içerisinden en çok beğeni alacak olan fotoğrafın sahibi test edecek biliyorsunuz. Özellikle İstanbul'da ikamet eden üyelerimizin bu albüme araçlarını içeren güzel resimler eklemesini tavsiye ediyoruz.

Fotoğraflar yüklendikçe de bize en güzel fotoğrafı ve dolayısı ile kazananı belirlemek düşer ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Burak :

21 Ocak 2017 itibari ile Lider Tablosunda Son Durum

An itibari ile en güçlü adayları şu şekilde sıralanıyor ;

@SafaTR - @Tarahumara - @Servet - @Zealot

Bu ayın puan alacak listesi değil mi abi 9 gün içerisinde isimler değişmezse şayet? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, SafaTR :

Bu ayın puan alacak listesi değil mi abi 9 gün içerisinde isimler değişmezse şayet? 

Evet öyle.  Yalnız sadece ilk 4 kişi değil en çok beğeni alan konuya sahipleri de puan alıyor malum.  Bu sebeple liste değişebilir 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ocak ayı hediye adaylarında son durum ;

http://www.mazdaclubtr.com/leaderboard/?in=forums-pid&custom_date_start=1483218000&custom_date_end=1485896399

Kazananı teknik konularda en çok beğeni alanlar  belirleyecek gibi görünüyor.  

Son 4 saat, kazananı belirlemek sizin elinizde ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Burak :

Ve son 1.5 saate girdik :) Beğenilerinizle listede bazı değişiklikler olmuş gibi ;) Hatta fairplay örneğimiz bile var :)

Hediyeler bahane, etkin olmak sürekli muhabbet etmek birlikten beraberlikten kopmamak dileği ile abim :D 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, SafaTR :

Hediyeler bahane, etkin olmak sürekli muhabbet etmek birlikten beraberlikten kopmamak dileği ile abim :D 

Sağolasın, zaten bizim de maksatımız bu beraberliğimizi ufak hatıralarla taçlandırmaktan ibaret.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, Burak :

Sağolasın, zaten bizim de maksatımız bu beraberliğimizi ufak hatıralarla taçlandırmaktan ibaret.

Abi beğen tuşu yok malum idare ediver :D Sizin beğeniler açılınca bu beğeniler telafi edilecek gibi geliyor Forum tarafından şuan bu konuda sıkıntı çeken bir ben değilim sanırım :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, SafaTR :

Abi beğen tuşu yok malum idare ediver :D Sizin beğeniler açılınca bu beğeniler telafi edilecek gibi geliyor Forum tarafından şuan bu konuda sıkıntı çeken bir ben değilim sanırım :D 

hiç problem değil biz anlıyoruz beğeni aldığımızı :D o yeter bize :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...