Jump to content

2017 Mazda 3 İzlenim ve Kullanıcı Yorumları

Tarahumara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayirli olsun.

Yol ve rüzgar sesi, yani rafinelik olayini da çözerse Mazda premium bir marka olur.

Makyajli kasada yan aynalar otomatik kapaniyor, ayna ayar düğmesini otomatik seçeneğinde birakin kitlediğinizde katlanir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, Burak :

Bu konuda kendisine uyarıda bulunduk. Mesajını düzeltmesini bekliyoruz.

yeni üye olduğum için büyük karakterle yazı yazmanın yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın bundan sonra olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, AreY :

Hayirli olsun.

Yol ve rüzgar sesi, yani rafinelik olayini da çözerse Mazda premium bir marka olur.

Makyajli kasada yan aynalar otomatik kapaniyor, ayna ayar düğmesini otomatik seçeneğinde birakin kitlediğinizde katlanir.

inşallah 2019 da çıkacak olan mazdalarda bu sorun ortadan kalkar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 saat önce, vethekim :

Hayirli olsun. Gule gule kullanin. Bu sinifta hatta d segmentinde bile donanim, şanzıman, motor v.s. gibi bir cok noktada eksik bulunuyor. Bence c segmentinde en guzel araclardan biri mazda3. Allah utandirmasin.

amin rabbim herkese hayırlısıyla kazasız belasız binmeyi nasip eylesin  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19.11.2017 at 23:25, Adnan çavdar :

inşallah 2019 da çıkacak olan mazdalarda bu sorun ortadan kalkar.

Youtube'da birkaç kanala skyaktiv-x'li araç testi yaptırmış mazda. Orada aracın iç ve dış görünüşü bizim araçlarımıza benzemesine rağmen sanırım yeni kasanın süspansiyon sistemi ve izolasyonunu kullanıyor. Genelde çok sessiz ve çok konforlu yorumlarında bulunuyorlar. Sanırım bir sonraki kasa çok çok farklı olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar 2017 Mazda 3 dizel otomatik power paket ile aranıza katıldım.

121 bin TL ye aldım aracı. Öncelikle fiyat konusunda görüşlerinizi merak ediyorum. Fiyat sizce nasıl?

Diğer yandan aracı henüz dün teslim aldım daha arabaya alışmaya ve çözmeye çalışıyorum :) istop un devreye girmesi için aracın ısınması gerektiğini öğrenmek için bayağı bir araç ile dolaşmak ve kurcalamak zorunda kaldım :) zamanla öğreneceğiz artık.

Evden Vitara almak için çıktım Mazda 3 le geri döndüm. Aklında başka bir araba olanlara tavsiyem Mazda ya hiç ugramasinlar yoksa insanın aklı Mazda da kalıyor :) Ama gerçekten verilen parayı sonuna kadar hak eden bir araç Mazda ya daha erken gecmeliydim diye düşündum aracı aldıktan sonra:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oncelikle araciniz hayirli olsun.site icerisinde biraz gezinin bircok bilgiye ulasirsiniz.  forumdada gayet bilgili ve yardimsever bir cok kisi var. benim nacizhane tavsiyem kulanim kitapcigini bastan sona once okuyun. en azindan ben oyle yapiyorum. hangi bilginin nerede lazim olacagi belli olmaz(tecrube ile sabittir) 

aklinizda hic yokken hele ki baska arac almaya giderken mazda 3 ile eve donmenizin hikayesini ayri bir konu altinda yazar misiniz? baya merak ettim dogrusu. O0

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, Can kocak :

121 bin TL ye aldım aracı. Öncelikle fiyat konusunda görüşlerinizi merak ediyorum. Fiyat sizce nasıl?

Diğer yandan aracı henüz dün teslim aldım daha arabaya alışmaya ve çözmeye çalışıyorum :) istop un devreye girmesi için aracın ısınması gerektiğini öğrenmek için bayağı bir araç ile dolaşmak ve kurcalamak zorunda kaldım :) zamanla öğreneceğiz artık.

Evden Vitara almak için çıktım Mazda 3 le geri döndüm. Aklında başka bir araba olanlara tavsiyem Mazda ya hiç ugramasinlar yoksa insanın aklı Mazda da kalıyor :) Ama gerçekten verilen parayı sonuna kadar hak eden bir araç Mazda ya daha erken gecmeliydim diye düşündum aracı aldıktan sonra:)

Bayi fiyati 139.950 bu kadar indirim nasil aldiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Mazda41 :

Bayi fiyati 139.950 bu kadar indirim nasil aldiniz

Hocam yeni bir konuda hikayeyi yazdım ama sanırım satış i yükseltmek için ve ÖTV barajı da kullanılarak bu fiyat veriliyor.

Ama Aralık ve özellikle Ocak ayından sonra bu fiyatlar imkansız çünkü aracın ham fiyatına zamlar geliyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2018 gireceğiz bu fiyat zaten olması gereken fiyat. ancak malum dolar artışı, ufakta olsa zama bağlı 2018 için binen vergi yüküyle  arac fiyatları artacaktır. ürertici 2 bin zam yapıyor tükecinin cebinden 10 bin ekstra cıkıyor. ne güzel dünya...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. 

i-stop kullandıkça alışacağınız, hassasiyet isteyen bir çalışma prensibine sahip kısa zamanda ustası olursunuz...

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Can kocak :

Hayırlı olsun, fiyat güzel. Ellerinde son kalan iki araçtan birini aldınız sanırım.

2018 ikinci yarısında 125-130 lara satılabilecek bir araç almışsınız.

Bazı bayiler şu anda indirimli 134-135 leri telaffuz etmeye başladı bile.

Allah pişman etmesin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba arkadaşlar.. 2017 Mazda 3 Dizel makyajlı kasa ile tanisma hikayemin sonuna gelmek üzereyim ki, kısmetse bir kaç gün içinde teslim alacağım. Uzun araştırmalar, ince eleyip sık dokumalar sonrasinda tesadüf üzerine mazda bayisine uğramam bütün fikirlerimin baktigim araçlar konusunda tamamen degismesine neden oldu. Ötv muafiyetimin dolmasindan kaynaklanan yeni arac alma hikayem d segmenti ile basladi lakin son aylarda ki ekonomik dengesizligin fiyatlarda fahiş artmasi vazgecmeme neden oldu ki iyi de oldu çünkü Mazda'nın bambaşka bir karizmasi var. Mazda 3 sahibi olmam da büyük faktörü olan siz degerli üye arkadaşlara vermis olduklari dogru, dürüst ve asla akilda soru işareti birakmayan bilgi birikimleri icin yürekten teşekkür ediyorum..  Şimdilik yazacaklarim bu kadar, aracimi teslim alip kullanima gectigim zaman icinde fikirlerimi paylaşmaya devam edecegim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar gün geçtikçe sizlere yeni araçla ilgi bilgi vereceğimi söylemişdim.depoyu fulledim pompa sesi tık dedikden sonra bırakdık.başladım testde yakıt 5.55 malatya şehir merkezinde hava sıcaklığı 4 derece falken kış lastikleri takılı şehir trafiğinde i.stop kapalı 35 km yol yaptım. aynı shell den yakıt aldım 16 tl  oda 0.4571 yakıt yakıt olmuş.sabahları aracı çalıştırdığım zaman 30 sn ye kadar gürültülü çalışıyor. şanzuman şehir içinde sıkıştırma yaptım kalk dur. performanslı ısınma yok ama manuel modda kulakçıklarla uyum sağlarsan tadına doyum olmuyor.sağ ön kapının fitilin den soğuk hava alıyor. koltuk ısıtma iyi çalışıyor.klima sorunsuz. şehir içi aktif güvenlik sistemi iyi ama bazen olmaz yerlerde devreye giriyor.tak kalıyorsun.ha bu arada kış lastik almak isteyenler olursa falken 215 45 r18 435 tl ye aldım sessiz ıslak ve kuru  yol tutuşu iyi karda deneme fırsatım olmadı.aracın ıslak zeminde yol tutuşu iyi sormak istediğiniz olursa beklerim herkese kazasız hayırlı sürüşler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...