Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Sinyal Çerçevesi Uygulaması

Ufuk Değirmenci
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar, Mazda butik den ön çamurluklar üzerindeki sinyal lambasi çerçeve fiyatlarına baktım. Gerçekten çok pahalı ancak, bu şekilde de sanki kelebek gibi duruyor. Kendimce bulduğum çözümü paylaşmak istedim. İsteyen arkadaşlar için Autocad çizimini mail ile gönderebilirim.. İsterseniz üzerinde tadilat da yapabilirsiniz. Keyfe keder. Bu çizim 2. nesil için birebir. 1. nesli bilmiyorum ancak ayacağını düşünüyorum. Ben malzeme olarak 2 mm kalınlığında satine alüminyumdan kestirdim. Gerek yokmuş. epey kalın oldu. 1 mm yada en fazla 1,5 bence yeterli. İlk denememi mat eloksal kaplattım. Jantlar ile aynı renk daha iyi olur diye düşünmüştüm. Beğenmedim. Şimdi parlak eloksal ile deniyorum. Siz normal sacdan kestirip kromaj da yaptırabilirsiniz. Kullanılacak çift taraflı bantın çok kuvvetli olmasına gerek yok. Orta karar bir ürün olsa işinizi görür. Bant ince olursa daha iyi olur. Fazla kalınlık yapmaz. Zaten sinyalin çevresine geleceği için çıkma gibi bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. Farklı fikirleri olan paylaşır ise memnun olurum. Basit ancak görsellik söz konusu olunca, bir de araçlar mazda olunca insan gayri ihtiyari seçici oluyor. Pardon yani :-)

DSC_0227.JPG

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen gezi fotoğraflarını paylaş onu bekliyorum. Ayrıca video çekimlerini de cidden çok merak ediyorum. Montajlı halini sanırım hafta sonu paylaşırım ;-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Valla tanesi 9-10 Liraya falan geldi sanırım :-) Mazda butik de 250 lira falan diye hatılıyorum. Yani biraz daha uygun bir fiyata mal olmuş oldu :-)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...