Jump to content

Mazda 6 - Ufak Çaplı Kaza

İsot
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

67d77f5a3edb33bbb2494d3268e8e3a8.jpg

d74a3119567cd8cfe9e24d608f2a5bba.jpg

Arkadaşlar cuma günü ufak çaplı bir kaza oldu.tampon boyanacak , sağ sis farı ve ön far yıkama robotu kırıldı değişim olacak . Bu sebepten Anadolu yakasında hangi servise götüreyim . Muslu oğlu - merser - Akyıldız .

Tavsiyelerinizi bekliyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun. torun ahmet, petrol istasyonuna hızlı bir giriş yapmış anlaşılan. @ilhan abi de geçtiğimiz yıl böyle bir kaza geçirmiş, tamiratını evo'da yaptırmıştı. Diğer servislere göre daha az masrafla kurtarmıştı. Eğer Avrupa yakasında olması sorun değilse oraya götürmeniz iyi olacaktır.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. 

Tamponu boyatmadan önce servisten renk tutturma garantisi istemenizi şiddetle tavsiye ederim. Benim sattığım üçte tampon rengim rezil oldu üç defa boyattım. Hepsinde para ödemedim ama tutturmaları için çok uğraştım. Ayrıca farınız yenilecek olması diğer farda sararma mevcutsa çok fazla sırıtıyor. Eğer ikisini değiştire bilirseniz süper olur. 

Acayip canım sıkılmıştı ondan size bu şekilde bilgilendirme yaptım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, diğer araçlarda çekildikten sonraki durumu göremedik ama sanırım biraz hasar var.

Ben geçenlerde Evo da yaptırdım bir sıkıntım olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun arkadaşlar , evo ya gidip gelemiyorum vakit olmuyor . Musluoğlu oğlu tecrübesi olan var mı ?@Ali kardeşim bu bilgilendirmeyi yaptığın iyi oldu .@burak araç olmadan hiç çekim yapmadım baktıkça can sıktığı için [emoji1].@Mehmet Özdemir abi evo hem bana hemde işe çok ters . En yakını musluoğlu yolumun üstü . Yeni servis olmasından dolayı endişem Yok deil . Tampon vs gibi parçaları servis kendimi boyuyor , auto king e mi yolluyor acaba .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cok gecmis olsun bence 1 gununuzu ayirip evoya gidin

Musluoğluna götürücem kazamıZ mübarek olsun :D

Tşkrlr iyi dilekleriniz için , inşallah kimsenin başına gelmez.nazar bize değmiş olsun (:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:2funny:  Hangi devirde yaşıyoruz ya. 

Yanlış anlamayın ağlanacak halimize gülüyorum. O zaman merser den devam edin. Biraz tuzlu olur ama yılların servisi sonuçta. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, İsot :

Musluoğlu lpg li araç almıyormuş:D

o nasıl bir gerekçeymiş ya :) LPG montajı yapılan araç, mazda olmaktan mı çıkıyor? AVM otoparkı mı bu servisler?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merserde ki halil ustaya uyuz oldum bakım için arabayı götürmüştüm yanına gittim adam ne arabaya bakıyo ne benim yüzüme bakıyo ben anlattıkça havadaki martıları iZliyodu. Yarın Evo ya bırakacağım , şimdiden cem bey telefonla yardımcı oldu saolsun .

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o nasıl bir gerekçeymiş ya [emoji4] LPG montajı yapılan araç, mazda olmaktan mı çıkıyor? AVM otoparkı mı bu servisler?

2 kat aşağıda imiş servis , o yüzden lpg li araç almıyorlar mış (:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Halil usta mekanikçi değil miydi ya? Kaporta için niye Halil ustayla muhattap oldunuz ki? Merser in çatlak takıntılı bir kaportacısı vardı yanlış hatırlamıyorsam. 

Hayırlı olsun. Çok süper olmuş. Çizgiler falan tam yerli yerinde Maaşallah :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Torun Ahmet'in fren izlerinden belli ancak neyse ki daha cok hasar vermemiş . Bu arada sağ far hafif sararmış mı yoksa sol far değişmiş mi?

Sağ sis farı değişti sol orijinal . Farlar da hafif sararma var havalar ısınınca el atıcam , bu ara ellerim üşüyo hava soğuk :dd
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...