Jump to content

1999 Mazda 323 Bahçede Motor Temizliği

hüseyin18
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar baktımki motor yıkama spreyleri ateş pahası çok ucuz çok verimli güzel bir çözüm buldum ve uyguladım harikaa oldu..sabah bim markete gittim 1 adet aspinS aldım su bazlı çok amaçlı temizleyici 1 adette mutfaklarda kullanılan güldal yağ çözücü   yağ çözücü ile işe başladım motor bloğu ve metal aksamları yağ çözücü ile spreyledim bulaşık süngeri ile ağır yağları keçeli tarafı ile normal yerleri düz tarafı ile iyice ovdum elimin girmediği terlere ince tornavida yardımıyla temizledim  sonrada  tüm motoru ve plastik aksamları aspins ile yıkarcasına spreyledim  plastik ızgaralar cam önü ızgaraları heryere sıktım sonra bezlerle temizledim yaklaşık iki saat sürdü  sonuç harika  ..plastikler bile slikon spreyle temizlenmişçesine pırıl pırıl oldu..toplam maliyet  7 tl..malzemelerinde yarısı kutularında.. 6 ay sonra birkez daha bedava temizlik yapabilirim kalan malzemeyle..aspins genel temizlik sıvısı  su bazlı korkmadan kullanabilirsiniz plastik kauçuk metal farketmiyor pırıl pırıl ediyor..resim atma becerim yok kusura bakmayın..

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ellerinize sağlık. Resim eklemek çok kolay, bilgisayaRyan veya mobil tarayıcıdan açınca yazı yazma kısmının altında dosya seçici çıkıyor onu kullanarak kolaylıkla ekleyebilirsiniz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...