Jump to content

2017 Mazda MX-5 RF ( Hardtop ) Mayıs Ayında Türkiye'de

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

12 saat önce, Burak :

Hayır. Power Sense de bir çok güvenlik özelliği var. Motion da bunların hiç biri yer almıyor. Tente de Power Sense ne ise RF te de o. Aynı şekilde Motion da her iki modelde aynı donanım 

evet abi karşılaştırmayı bende yaptım resmi sitede aynen dedigin gibi. Kesinlikle power sense RF modeli öne çıkıyor ama fiyatında masallahı var :)  139 a hesapları yapıyorken 153.100TL ile karşılasmak istedigim donanım seviyesinde pek hos olmadı acıkcası. Derin düşünceler içindeyim . Mazda bayilerini yardımcı olmaya davet ediyorum :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

merhabalar;

Mazda MX-5 RF için eylülde kota alan mazda şubesi var mıdır acaba  forumumuzda ? Kısmetse fiyatta anlaşıp görüşmek isterim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana gelecek son parti. Kırmızı ve makine grisi. 

27.08.2017 at 21:15, batu1709 :

merhabalar;

Mazda MX-5 RF için eylülde kota alan mazda şubesi var mıdır acaba  forumumuzda ? Kısmetse fiyatta anlaşıp görüşmek isterim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
35 dakika önce, ysngrg :

Arkadaşlar kredi konusunu konuşan oldu mu bayilerle kredi faizinde yardımcı oluyorlar mı?

Gaziantep Akcanlar hala "sıfır" faiz kampanyası nı kendi holdinglerinin desteğiyle devam ettirdiklerini söylemişti 10 gün önce.

Diğer bayilerde de benzer bir durum devam ediyor mudur bilemiyorum. Ayrıca numunelik bazı araçlarda %15 lere varan indirimler yapıyorlar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı sonunda test ettim arkadaşlar. RF versiyonunu. 4-5 bin devirlerde bana biraz boğuk geldi ama ondan sonra araba zaten çıldırıyor. Bunun sebebi atmosferik olması mı bilemedim. Yakıt olayı mükemmel. 8.2 gösteriyordu ki benim aracı uzun süreliğine birine vermişler o teslim etti aşırı performanslı kullandım dedi.

Kullandığım 1.4 TDCİ fiestaya bakarak bu mükemmel. Ancak fiyatı şu an 155 bin civarında. Kredi faizinide katarsam bu araç bana 170 bine falan gelecek. Ülkemizin kur artışı vs. katınca aslında bu kredi faizi kaybolur. 

Bu fiyatı hak ediyor mu biraz çekincelerim var. Aslında bakarsanız hak ediyor. Bu paraya başka alınacak da pek birşey yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Çok güzel bir model. Keşke yeni modeller geldikçe eskiler ikincielde daha uygun rakamlara düşebilse.  GT4 ten beri Mazda Mx-5 sadece bir hayal olarak kalıyor benim için. Bi Nb alabilmeyi isterdim. 

MX5 tarafından düzenlendi
İmla
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...