Jump to content

2017 Mazda MX-5 RF ( Hardtop ) Mayıs Ayında Türkiye'de

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

20 dakika önce, Servet :

Rf satışı mevcut modelin satış rakamını acaba aşağı çeker mi, çekse iyi olur :)

Bence RF yi yukarı çeker... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:2funny: Servet abi alemsin. 

Çok şık bir araç. 1.5 seçeneği satar bence. Ama bu %70 mevzusu zaten yüksek olan rakamları daha da yukarı çekecektir. Bana hala çok uzak. Alana imrenmekten başka yapacak bir şey yok çok şükür.

Bitur atsak? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yurtdışı fiyatları yüksek tr de farklı olmaz bence140-150 k bandından aşağı olmaz gibi geliyor 1.5 motor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üstü açıldığında arkada o kelebek camları gibi olan kısmın kalması,  olmamış..   

soft top, komple düz oluyor..  bu  sunroof un  yan direksizi gibi olmuş..  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 saat önce, Zealot :

üstü açıldığında arkada o kelebek camları gibi olan kısmın kalması,  olmamış..   

soft top, komple düz oluyor..  bu  sunroof un  yan direksizi gibi olmuş..  

Zaten bu araç daha önceki kasadaki gibi RHT yani retachable hart top değil RF yani retachable fastback. Yani o camın ve parçanın orda kalması gerekiyor yada kalmasını bir sonucu araç RF oluyor. Ben şahsen mx5 softtop kullanıcı olarak aracımı belli başka sebeplerden dolayı değiştirmeyi düşünmüyorum ama en başında bu araç olsaydı bir şans verebilirdim...

Kimbilir belki de görünce fikrim değişir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracın olayı o zaten RF olması. Bence gayet şık ve farklı. 

Benim mx5 serisinde en çok beğendiğim bundan bir önceki kasanın 2.0 otomatik olanı. Ondan sonra da bu 91 model olan 1.8 motorlu olan geliyor. Son kasa çok cezbetmiyordu beni ama RF durumu değiştiriyor biraz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence yeni kasa çok başarılı, RF ise tavanın açılıp kapanma mekanizması muhteşem göründüğünden bir tık daha çekici. Bu tavan şekli ile arkadan gelen rüzgar da kesilmiştir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Softtop olanda da arkadan rüzgar gelmiyor zaten. Rüzgar difüzörü var. Halbuki RF olanda arka cam da katlanıp aşağı giriyor tavanı açınca. Difzür göremedim ayrıca. Bi görmek denemek lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bana görede güzel olmamış 2016 mx5 kullanıcısı olarak hoşuma gitmedi.. cabrio dediğin softtop olur.. daha estetik görünüyor o branda ile.. tabi bu benim fikrim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana görede güzel olmamış 2016 mx5 kullanıcısı olarak hoşuma gitmedi.. cabrio dediğin softtop olur.. daha estetik görünüyor o branda ile.. tabi bu benim fikrim [emoji4]

Benim mx ile ilgili düşüncem :D

8d408a50e9362a2ca8bfdd3234773adc.jpg
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

04.02.2017 at 08:35, karsiyakaliozi :

Benim favorim rf kesinlikle makul fiyat dan gelirse düşünürüm ciddi olarak

Yoksa sıkıldınız mı RX8 den:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, speed :

Yoksa sıkıldınız mı RX8 den:D

Sıkılma demeyelim de aklım kayıyor İzmir de 8 ay cabrio havası var  ama rx-8 keyfide hiç bir araç da olmaz onuda biliyorum aslında temiz manuel 2 nesil makul fiyatlı mx-5  bulsam oda işimi görür ama hayal tabi bu tür araçlarda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, karsiyakaliozi :

Sıkılma demeyelim de aklım kayıyor İzmir de 8 ay cabrio havası var  ama rx-8 keyfide hiç bir araç da olmaz onuda biliyorum aslında temiz manuel 2 nesil makul fiyatlı mx-5  bulsam oda işimi görür ama hayal tabi bu tür araçlarda.

o zaman tek şeçenek kalıyor motosiklet8)

yamaha yzf 250r öneririm

her yer açık bütün alan senin:D

rüzgarı hisset keyifle sürO0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 dakika önce, speed :

o zaman tek şeçenek kalıyor motosiklet8)

yamaha yzf 250r öneririm

her yer açık bütün alan senin:D

rüzgarı hisset keyifle sürO0

2 tekerlek bana göre deyil kardeşim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

Bu aracı ciddi ciddi düşünüyorum. Softtop bana göre değil. Kapalı garajım yok ve aracı hiç satmayı düşünmediğimden oranın renginin bozarması beni sıkar. Mazda Türkiye çağrı merkezi bu aracın Türkiye'ye gelmeyeceğini söylüyor. Sanırım bir iletişimsizlik var. Softtop için Ne Ankara'da ne de İstanbul'da test için araç bulamadım, boyum uzun olduğundan ve RF'te arkadan rüzgar testi için mutlaka test etmem gerekiyor. Umarım bu yeni modelde Mazda test aracı sağlar. Şehir önemli değil bu konuda siz yardımcı olabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu aracı ciddi ciddi düşünüyorum. Softtop bana göre değil. Kapalı garajım yok ve aracı hiç satmayı düşünmediğimden oranın renginin bozarması beni sıkar. Mazda Türkiye çağrı merkezi bu aracın Türkiye'ye gelmeyeceğini söylüyor. Sanırım bir iletişimsizlik var. Softtop için Ne Ankara'da ne de İstanbul'da test için araç bulamadım, boyum uzun olduğundan ve RF'te arkadan rüzgar testi için mutlaka test etmem gerekiyor. Umarım bu yeni modelde Mazda test aracı sağlar. Şehir önemli değil bu konuda siz yardımcı olabilir misiniz?

RF Haziran'da gelecek. Muğla bayisinde test aracı bulabilirsin sanıyorum

Diyarbakır'da bile test edebilmişken Ankara, İstanbul'da bulamamanız üzücü olmuş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...